1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 TOO HUMAN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Darkoo19, Lipiec 10, 2010.

  1. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem, nie mam pojęcia co zrobić w tej misji : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/585a018d5e62b6e9.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd7aebca472bdd16.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f06faceb99f09d31.html
    O co tu chodzi ? sorki za jakość fotek, niestety nie mam możliwości zrobienia lepszych. Pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poszukaj na youtube.
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    a dokladniej wpisz:
    too human walkthrough
     
  5. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    chyba nie ten dział.A co do tematu to sprawdz na youtube tak jak mówią przedmówcy
     
  6. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Farius

    Farius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli to jest ta studnia co myślę to przez te ogniste płomienie dopiero będziesz mógł przejść w czasie przechodzenia gry po raz drugi ponieważ taka umiejętność aktywuje się później. Powinieneś już posiadać umiejętność przechodzenia do wody więc obróć się o 180 stopni i przejdź po wodzie a następnie otwórz drzwi na lewo od ciebie i wejdź na wzgórze na którym musisz uwolnić wodnego potwora chyba musisz użyć 3 razy umiejętności aż się te drzwi wielkie na wodzie otworzą :) ale mogę się mylić bo możliwe, że to nie ta studnia.
     
  8. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Farius- dzięki :) ja po prostu nie przeczytałem tego, że trzeba przejść po wodzie :) thx
     
Wczytywanie...

Poleć forum