1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 - u was też się tak dzieje?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez misieq360, Listopad 2, 2009.

  1. misieq360

    misieq360 Banned

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DST
    Witam, mam XBOX'a 360 Elite zakupionego nowego w sklepie, zdziwiła mnie jedna rzecz, a mianowicie po odłączeniu kabla od TV/Monitora nie świecą się czerwone diody, jak miało to miejsce w konsoli w wersji premium. Czy wy też tak macie i czy to co dzieje się, a raczej co się nie dzieje jest normalne? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    W moim przypadku też tak jest, próbowałem przed chwilą, więc nie masz czego się martwić. Próbowałem też najpierw odłączyć kabel i włączyć konsole to też nie świeci się nic na czerwono(w ogóle to nic się nie świeci) tylko konsola jest w takim trybie czuwania:)

    Pozdrawiam
     
  4. misieq360

    misieq360 Banned

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DST
    No i tu znowu zdziwienie, poprosiłem znajomego który mieszka koło mnie i u niego po odpięciu kabla AV/HDMI wyskakują na konsoli rody :D taki żarcik, czy coś :D
     
  5. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    A ten twój kolega też ma Elite??
     
  6. misieq360

    misieq360 Banned

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DST
    Nie, on ma Premium 60GB
     
  7. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Może to dlatego że on ma Premium a w Elite już tego nie ma?? Tego to już nie wiem więc ci nie napisze czemu się tak dzieje. Wiadome jest tylko że ty masz Elite i ja mam Elite i nic po odpięciu kabla się nie dzieje zarówno u ciebie jak i u mnie:p

    Pozdrawiam
     
  8. misieq360

    misieq360 Banned

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DST
    O widzę kolega z mojego rejonu (skąd) ;) pozdr. Wyślij mi zapro na "PATRYK DST PL" dodam Cię do znajomych :)
     
  9. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Sory ale chyba zaproszenia ci na Xbox Live nie wyśle ponieważ mam troche cyka:( że dostanę bana. Od kupna tylko raz podłączyłem do internetu żeby zaktualizować Dashbord-a:)
    Bo w twoim przypadku widzę ze tylko org. gry:)chyba że się mylę...
     
  10. misieq360

    misieq360 Banned

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DST
    większość oryg. znajdą się i takie które są kopią zapasową ale gram podłączony na stałe pod neta od kiedy kupiłem konsolę i cały czas mam XBL Gold, lubię pograć w multi np. w CoD 4 czy Burnout Paradise, nie ma się co cykać, tak myślę :) a możesz zaproszenie przez XBOX.com wysłać :) gdybyś jednak bła się być podłączonym
     
  11. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie kłam kolegów że masz większośc orginalów i że zawsze jesteś podłączony do xbl.

    MIsieQ --lajik ---kabel musi być wyciągnięty z gniazda konsoli żeby po włączeniu zapaliły się 4 czerwone diody !!!! a nie z monitora czy tV
    A poza tym Elity niczym oprócz koloru i dysku nie różnią się od Premiumów mój i tak jest młodszy od Elita misieq'a;) a dysk mam 250Gb;)

    p.s jak chcesz się zapoznawać z innymi to nie tan dzial
     
  12. Mario3

    Mario3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    eUDeZeT
    Cóż ja mam arcade i u mnie też się nic nie świeci po odłączeniu ,widocznie tak jest u tych co mają premium....albo konsolkę kupili dawno ,a teraz już M$ nie robi świecenia po odłączeniu kabla....
     
  13. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    ja potwierdzam tez mam arcade i po odłączenie kabla wszystko jest normalnie( zielone)
     
  14. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    podejrzewam że w Jasperach jest tryb czuwania a w Falconach włączają się diody
     
  15. raper54

    raper54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak samo jest w moim przypadku
     
Wczytywanie...

Poleć forum