1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 usb pro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dk4, Luty 29, 2012.

  1. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    Witam. Mamy problem z podlaczeniem tego urzadzenia. Po podlaczeniu wszystko jest dobrze. Gdy wchodzimy do jungleflasher to lampka portio swieci sie na czerwono. nie chce wjesc w vendora. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    JAki system windows i czy sterowniki zainstalowane ze stronki tx??
     
  4. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    Sterowniki zainstalowane. System windows xp sp2 net framework 2.0
     
  5. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Jaki naped probujesz wprowadzic w vendor
     
  6. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    Liteon DG-16D4S
     
  7. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Moze opiszesz jak to robisz???
     
  8. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    podłączam kabelki do x360 usb pro wchodze w jf i w chwili gdy to robię portio zapala się na czerwono
    dodam że przełącznik jest przełączony na OFF bo inaczej nie czyta napędu i jeszcze gdy wchodzę w menadżer urządzeń to pokazuje błąd usb którym podłączony jest sprzęt
    http://zapisz.net/images/792_blad.jpg
     
  9. player_sct

    player_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanko - zaktualizowales firmware x360 usb pro do najnowszego?
     
  10. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    tak ale to przez bład na screenie nie mogę wejsc w vendor ;/
     
  11. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    a moze przestawiles sobie przelacznik na usb pro ma byc na off
     
  12. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro pokazuje błąd w menadżer urządzeń to wyglada na źle zainstalowane sterowniki.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  13. Kolo711

    Kolo711 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm a dograles sterownik recznie bo ja w Windows 7 musialem po podlaczeniu do windowsa a dopiero pozniej wrzucalem nowy firmware, nastepnie wlaczylem jungla jako administrator i zaznaczylem usb tick inaczej wyskakiwal blad z portio. Oczywiscie jak pisal wczesniej kolega przycisk na off.
     
Wczytywanie...

Poleć forum