1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 ustawienia rozdzielczości

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xManyx, Kwiecień 10, 2014.

  1. xManyx

    xManyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam taki problem , nie udolnie zmieniłem rozdzielczość w moim xboxie na nie obsługiwaną w moim telewizorze :upset: i teraz nie mogę sobie poradzić aby przywrócić wcześniejsze ustawienia .
    Próbowałem na początku trzymać przycisk Y + RT lecz nic to nie dawało tylko na xboxie pokręciły się diody obok przycisku do włączania konsoli ale obrazu jak nie było tak nie ma " nieobsługiwana rozdzielczość "
    Jest jakiś inny sposób na przywrócenie rozdzielczości ? A może coś robię źle ?

    Konsola jest z 2006 roku i wcześniej chodziła bez zastrzeżeń ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. xManyx

    xManyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślę ,żę wystarczająco długo ( jakieś 10 minut nawet ... ) ale xbox nic sobię z tego nie robi , na początku w ogóle wyskakuję jakby wcale nie wykrywało klocka( brak sygnału ) ale gdy odepnę kabel i podłącze go od nowa to wyskakuję zła rozdzielczość
    Sądzicie ,że jak dokupię kabel vga i podepnę pod monitor to da radę to jakoś zmienić ?
    Dodam ,że padem normalnie mogę wysuwać tackę ,wyłączyć x'a na czuja itp więc chyba jest sprawny
     
  5. geohound

    geohound Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    A w ogóle coś widzisz, czy czarny ekran? Jak wyginasz gałę to słyszysz ruszające się menu? Jak tak, to ktoś tu radził ile razy dać w lewo i potem dół, żeby dojechać do menu obrazu i zmienić na Auto.
     
  6. xManyx

    xManyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak widzę " brak sygnału " :) ale dźwięk normalnie jest i poruszam się po menu lecz na ślepo nic nie mogę zrobić
    Zauważyłem też ,że w moim samsungu nie ma dźwięku jak podpinam przez takie coś dorzucone do tv aby podpinać kabel AV więc myślę ,że albo ta przepinka jest popsuta albo kabel od xboxa
    Próbowałem też na drugim padzie zresetować ustawienia rozdzielczości i konsola się zrestartowała lecz nie mogę zobaczyć czy działa obraz gdyż mam dwa telewizory jeden jak wyżej opisałem a drugi taki stary co jest wejście video takie stare jak kiedyś myszki do komputera
     
  7. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Na ślepo możesz spróbować jak ktoś wyżej pisał. W razie czego podaje Ci wskazówki :) 11x w prawo i "A", póżniej 5x "A" i po kłopocie. Pisałem to nie mając podłączonego xklocka do live'a więc w razie czego też odłącz od neta, żeby się nie różniła ilość kafelków w dashu.

    A i należy wziąc pod uwagę logowanie do profilu, chyba że nie chcesz to 5 sek. po uruchomieniu konsoli nacisnij "B"
     
  8. xManyx

    xManyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem na ślepo , z różnymi kablami , różne tv i nadal jest tryb niedostępny albo brak sygnału ( przy braku sygnału jest dźwięk ) i nie wiem co mam robić ... Jeszcze wczoraj było okej a teraz lipa .
    Czy to oznacza ,że klocek nadaje się tylko jako ozdoba ? Bardzo się tego obawiam . Może jakoś go rozkręcić i coś w środku posprawdzać ? Ale co ? Bardzo bym prosił o szybką pomoc !
     
Wczytywanie...

Poleć forum