1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 w wersji ellite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PiorunP, Styczeń 11, 2010.

  1. PiorunP

    PiorunP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj znajomy ma xboxa360 w wersji elite z wrzesnia 2009 i:
    1. ponoc nikt nie wie jak go "przerobic" wiecie cos na ten temat?jaki tam jest naped?
    2. czy stary naped Toshiby mozna by tam podlaczyc i podmienic klucz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1- można już przerabiać najnowsze napędy liteon v3 , wymaga to jednak wiedzy i umiejętności lutowania , więc jeśli konsola jest z 09-2009 to na pewno ma taki napęd liteon v3
    2- nie jestem pewien ale być może , choć sama "podmianka" napędu nic nie da bo trzeba się bawić w wyciąganie kluczy i ich wgrywanie a to już nie takie proste .
     
  4. PiorunP

    PiorunP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lutownicy sie nie boje ;) ale wiedzy brakuje co i jak trzeba tam zrobic w przypadku tego napedu :p
    a z podmiana klucza to raczej sobie poradze choc jeszcze tego nie robilem ale ostatnio wgralem do swojego xboxa 1.61 i smiga wiec chyba poszperam po forum jak sie podmienia klucze

    a i wlasnie jeszcze jedno czy z tego litka v3 da sie zgrac klucz bez lutowania ?
     
  5. lagaczigi

    lagaczigi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Najlepiej rozkręć konsole, wyciągnij napęd i podłącz go pod jungelflashera, spróbuj przerobić, jeżeli uda ci się wyciagnąc klucz to zaoszczędzisz sobie sporo czasu i pieniędzy jakie musiałbyś wydać na przeróbkę. Osobiście przerobiłem 3 konsole z września 2009r. Wszystkie 3 były w zestawie z grą Forza 3 Motorsport i wszystkie 3 miały napęd z Lipca 2009r. Ale tak naprawdę masz 10% szans że napęd w konsoli jest przerabialny bez lutowania.
     
  6. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja tez mam takiego Ixa. Bylem pytac na gieldzie o przerobke. Powiedzieli mi 250zl i , ze nie zrobia tego na miejscu ... Osobiscie zrezygnowalem z przerobki , wole zostac przy oryginalnym zestawie i grach :)

    pzdr.
     
  7. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    deszczu, to cie trochę naciągnąć chcieli, ceny już od 90zł się zaczynają - zwłaszcza że chyba ktoś z forum się oferuje i blisko ciebie mieszka.

    Co do konsoli to 90% że liteon v3 i bez lutowania klucza się nie wyciągnie - wystarczy wyjąć napęd i spojrzeć.
     
  8. PiorunP

    PiorunP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest gdzies na forum opisane co i jak bo jakos znalesc nie moge
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dzial sprzet -> poradniki.

    Liteony v3 sa od 16.09.2009, wczesniej wszystko to v2.
     
  10. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    No moze chcieli :p wiesz jak to na gieldach ...
    Jednemu powiedza tyle a innemu tyle ...
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To dlaczego mój kumpel ma konsolę z 1-09-2009 i po oddaniu do przerobienia po pół godzinie zadzwonili do niego i powiedzieli mu , że napęd ma liteon v3 i oni jeszcze mu tego nie przerobią ?
     
  12. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mi 2 osoby z allegro tez odmowily przerobienia napedu ... Tylko na gieldzie ale ta cena ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum