1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 + Watomierz,

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bloodneo, Lipiec 24, 2008.

  1. bloodneo

    bloodneo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj przyszedł mi w końcu watomierz z allegro "velleman" nie zastanawiając się długo popiołem go pod xboxa był jeszcze wyłączony tylko podpięty do sieci watomierz wskazał pobór 16W :mad: włączyłem go pokazało 70W włożyłem mu GTA IV po wczytaniu wskazał 93W. Co o tym sądzicie ? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    16 W na "pusto"?!To od cholery pobiera pradu...ide ch@%$ odlaczyc z pradu:)
     
  4. bloodneo

    bloodneo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    na pusto 16W :mad: polecam wyłącznik na pilota, ja planuje taki kupić
     
  5. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    o lol !!!


    to temu mi rachunki za prąd ostatnio podskoczyło mimo że często nie grałem ;/

    dzięki wielkie za info ...
     
  6. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    Ja zawsze wiedziałem o tym, że xbox na pusto pobiera prąd, bo przecież jak jest wyłączony to mimo wszystko świeci się kontrolka na zasilaczu, a żeby się świeciła, to musi mieć źródło energi.
     
  7. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    O tym kazdy wiedzial...ale nie kazdy wiedzial,ze to jest az 16W!!!
     
  8. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox 360 + Watomierz,

    No wiecie, utrzymanie odpowiedniej godziny w klocu kosztuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum