1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 wave 3/4 i rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MonDy, Listopad 5, 2012.

  1. MonDy

    MonDy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    (Pierwszy post) Mam xboxa z wave 3 albo 4(zeby gry które wymagają wave 4 działały przed grą wkładam jakiegoś bota z wave 4 bo inaczej nie działa). Chcę go przerobić na RGH(nie samemu) i mam w związku z tym kilka pytań bo jestem zielony w tym.

    - Wiem, ze jak wychodzą nowe gry to mają wymagane lt 2.0/3.0 i jak by wyszlo lt 4.0 to zeby gra poszła musial bym przerobic znowu na lt 4.0(ktorego wiem, że nie ma) i moje pytanie to jak jest z tym jeśli chodzi o RGH jak teraz przerobie to zeby za kilka miesięcy nowsze gry chodziły będe musial znowu go przerobić?

    - Trzeba ściągać jakieś specjalne wersje gier zeby dzialaly na RGH czy jak jest napisane np. 'wymagane: lt 3.0' to automatycznie bedzie dzialac na RGH?

    - Oprócz tego, ze przy rgh wlaczam gry z dysku a na lt 3.0 z plyty to jest jakas jeszcze roznica?

    - 200zł za przerobienie to dobra cena?

    - Powinienem coś jeszcze wiedzieć? :tongue:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    *przy RGH napęd w konsoli jest praktycznie niepotrzebny bo gry rozpakowujesz na twardym dysku komputera, przerabiasz je i odpowiednio przygotowane (czyt. pozbawione zabezpieczeń) wrzucasz na dysk konsoli.
    *Każda gra będzie działać na RGH - nawet te NTSC. nie patrzysz na region, nie patrzysz na zabezpieczenia tylko kopiujesz i grasz.
    *Różnica w sposobie odpalenia gry (napęd lub dysk) jest taka, że z dysku szybciej gra się wczytuje. No i nie katujesz napędu
    *200,- to przegięcie, taka cena była w chwili kiedy to dopiero wchodziło na rynek. Teraz znajdziesz za ok. 150,-
     
    1 osoba to lubi.
  4. MonDy

    MonDy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Mam jeszcze pytanie. Jak ściągnę grę i jej nie przerobie, a przeniosę na dysk i włączę to coś się stanie? Słyszałem, że będzie trzeba przerabiać xboxa od nowa.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie zadziała chyba logiczne nie??
     
  6. MonDy

    MonDy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    No logiczne, że gra się nie włączy ale czy nic się nie stanie?

     
Wczytywanie...

Poleć forum