1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 Ważne pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian7735, Listopad 5, 2010.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    Wiatam mam mały problem ,
    MAm xksa 360 i nie wiem jak go mam przerobić czy chip czy flash (ixtreme)
    tylko jest problem nie znam sie na tych różnych d*perelach wawe 2 ,4 itp czy da się jakoś to obejść żebym,
    mógł ściągnąć wrzucić na płyte i odrazu grać.??
    z góry, dziękuje,

    PS. i czym różni się xtreme od ixtreme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Iextreme a extreme to typ przeróbki
    Musisz coś przerobić żeby wrzucić na płyte i grać, ja sugerowałbym iextreme( zaraz wychodzi nowe LT+)
    i będziesz odtwarzał wszystkie wave
     
  4. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    A co Trzeba przerobić żeby grać<???
    I czy iextreme LT wyjdzie do wszystkich napędów <??
     
  5. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze więcej stawiaj tych znaków zapytania, to Ci na pewno to pomoże. Trzeba przerobić napęd, zmieniając flash napędu. Po tym co piszesz, nie rób tego samemu, bo możesz sobie zwalić napęd. Oddaj komuś, kto to już robił i zapłać te 50 zł i miej święty spokój. Tak(tego nie jestem pewien, jak coś to mnie poprawić).
     
  6. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To prawda. Konsola kosztuje 900 zł , przeróbka 50 zł (max do 100 zł). Więc lepiej się opłaca. Pamiętaj że prędzej czy później konsola powinna zostać zbanowana.
     
  7. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, to zależy od napędu od 50-80 zł na allegro, a w mieście to nawet do 100 zł. Możesz grać też na Xlink Kai, obsługuje około 200 gier na X360, więc zawsze można pograć i nie mieć bana na xbl :)
     
  8. BuddyX10

    BuddyX10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej wpisz w google: przeróbka xbox 360 i twoja miejscowość albo jakaś większa w okolicy i na pewno kogoś Ci znajdzie.
     
  9. TheOrMore

    TheOrMore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale konsola zostaję zbanowana tylko gdy jest podłączona do Xbox Live?
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    już teraz ppodobno offline tak
    F3 ma takie zabezpieczenia i mowią niektórzy że normalnie im działa niewiem to chyba o szczeście chodzi
     
  11. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @dawidek, działa lub nie działa. Chodzi tu o dasha, przy starym dashu nie flaguje i działa, przy nowym, wykonuje testy, flaguje i nie działa.
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    no własnie ale 3 gościom z tego forum działa na nowym dashu LT 1.1 więc o co tu biega??
     
  13. jacek83

    jacek83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nigdy nie kożystałem z xbox live na moim xboxie. ostatnio kupiłem wifi adapterr typu N dla xboxa. nie może znaleść routera(zielona dioda miga). czy potrzebuje sterownik do tego użądzenia. przebywam na terenie Anglii konsola nie jest przerobiona.
     
  14. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A nowe gry będą potrzebowały dasha nowego i przeróbki LT+ ,czy na LT 1.1 i na dashu 9199 też wszystkie nowe gry będą śmigały?
    Pytam tych co może mają tą przeróbke i grają np. w Black ops na nowym dashu. Są już wave 7 czy 8 bo jak patrze na stronke abgx to jakaś już gierka jest w wave 7.
     
  15. SzymSzejdi

    SzymSzejdi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa
    Znaczy że teraz nawet nie podłączając konsoli do netu można dostać bana, bo "soft" do sprawdzania konsoli jest na płycie z grą?
     
  16. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, niektóre gry od razu po włożeniu płyty do napędu flagują ją, tak że po podpięciu do xbl masz od razu bana. Dzieje się tak tylko na sflashowanym napędzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum