1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 wiesza się podczas... łączenia z PS Store?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez TymonPRO, Wrzesień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    [​IMG]
    Jednego z graczy, który postanowił wydać swoje pieniądze na Need for Speed: Shift spotkała ciekawa niespodzianka. Gra zawiesiła się na ekranie logowania do PlayStation Store. Co w tym dziwnego? Gra w wersję na Xboxa 360.

    W grach spotkać możemy wszelkiego rodzaju błędy i niedopatrzenia. Często są spowodowane chęcią szybkiego wydania produkcji, czasem przez zwykłe niedopatrzenie. Jak było tym razem? Pewien gracz, który zakupił swoją kopię Need for Speed: Shift spotkał się z niecodzienną sytuacją. Podczas buszowania po menusach gra się zawiesiła. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt że grał on na X360, a konsola zatrzymała się na ekranie logowania do PlayStation Network.



    Wygląda na to, że w grze znalazły się resztki kodu z wersji na PlayStation 3. Elektronicy powinni szybko wydać łatkę niwelującą ten problem, bo przedstawiciele Microsoftu raczej nie będą zadowoleni z loga sieciowej usługi Sony na swojej konsoli. Swoją drogą, czy Electronic Arts nie zatrudnia testerów?

    http://www.gram.pl/news_8gPiHOe2_Xbox_360_wiesza_sie_podczas_laczenia_z_PS_Store.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    Ale glith:D.
    Jakby niemożliwe a się zdarza
    Dobre info $TymonPRO
     
  4. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
  5. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    :D jeju co to się narobiło żeby xbox łączył się z psn :p 3 wojna światowa nadchodzi :D
     
  6. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Hahaha, fail roku się szykuje. :D
     
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Lol. I to takim wyjadaczom jak Panom z EA się przytrafiło :) No ale każdemu może się zdarzyć...
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    szkoda że nie udało mu się zalogowac. problem z płatnym goldem byłby rozwiązany:D
     
  9. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Hahaha pojechali po bandzie z EA :D EPIC FAIL ! :D
     
  10. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    To jakaś ściema, ciekawe czy jakbym ja zrobił zdjęcie z PS3 i powiedział, że to na x360 pojawiło mi się to pewnie powiedzieliście by, że to ściema, ale to przecież jest napisane na gram.pl to trzeba im uwierzyć? Ja tam im nie wierze. ;O
     
  11. WarreNPL

    WarreNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    stalowa wola
    no właśnie ,nie którzy są naiwni
     
  12. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    fake, taka rzecz jest nieprawdopodobna
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    taaa, moze jsszzce odpalil to na przeroionym komputerze, ktory wygladal jak ps3 ale byl podpiety lanem po xboxa??
    Wescie przestancie.....nie wszystko co wam sie wydaje dziwne i nieprawdopodobne musi byc fake'iem
    BELIVE !
     
  14. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    epic fail <3
     
  15. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    teraz funboye soniaszka będą piać że ich psstore jest tak skomplikowany i zaawansowany i cudowny i piękny ,że nawet xbox się zawiesił na nim:)
     
  16. CritiCalz

    CritiCalz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Jak na razie, to ty się zachowujesz jak fanboy ;).

    PS3 ROX !

    (tak ramalash, przyszedłem Cie męczyć na to forum :DD)
     
  17. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "John wywaliłeś wszystkie resztki kodu ? "
    "Nie, a co?"
    "A w sumie nic, obraz płyty i tak jest w tłoczni a znając życie nikt nie zauważy"

    .
     
  18. arturfu

    arturfu Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. woj1977

    woj1977 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale wyobraźcie sobie co to by było, jakby jakiś skopany kod na jakiejś płycie powodował przejście X-a w tryb emulowania PS3 :) Jeszcze tylko dołożyć zewnętrzny napęd BR i mamy wash&go dwa w jednym. Może to nieprawdopodobne, ale może może ktoś kiedyś gdzieś zrobi taki myk, że będzie chciał się zalogować do live, a tu mu na ekranie wyskoczy PSstore i nagle gry z ps3 wgrają się na dysk :)
     
  20. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pff , to jest nie możliwe , przecież każda płyta z grą na X360 jest taka sama nie ma innych , na wszystkich jest to samo czyli gra w wersji 1.0 , ale jeżeli rzeczywiście to prawda to nieźły fail :D Ale nic z PS3 nie odpalisz na X'ie to w ogóle inna architektura , a niby gry prawie te same...
     
  21. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Eee czaicie jakby się połaczył??
    To normalnie jak otwarcie bunkra zwanego Dashboard dla hakerów.
    Oni i tak juz tą luke pewnie wykorzystują, ale jakby sie polaczyl :)
    Juz widze te programy do laczenia sie z psstore, aby grac w multi przez PSn :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum