1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 - Wifi : )

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ramzes869, Luty 12, 2014.

  1. Ramzes869

    Ramzes869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, przy próbie połączenia się przez wifi, xbox prosi o włożenie jakiejś "karty sieciowej"

    Moje pytanie brzmi: Gdzie wsadzić ten element?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A co to za wersja xboxa ?
     
  4. Ramzes869

    Ramzes869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 Slim.
    Rok produkcji: 2011-05-27
     
  5. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Każda slimka ma wbudowaną karte sieciową.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Widocznie jest nie dokręcona dobrze lub ktoś ją wyjął.
     
  7. Ramzes869

    Ramzes869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadza się, wyjął ją poprzedni właściciel ponieważ konsola jest przerobiona :)

    Chciałbym pograć na Xbox-live, wiec pytam gdzie włożyć ten element :D
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Starczy zdjąc obudowę plastikową z xbox 360 i stylu masz takie gniazdo do tego. Możesz grać przez zwykły kabel.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Ramzes869

    Ramzes869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że mogę grać przez kabel, ale skoro mam wifi ...?

    Mógłby mi ktoś to dokładnie zobrazować? Mile widziane byłoby zdjęcie pomocnicze :D
     
  10. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    1 osoba to lubi.
  11. Ramzes869

    Ramzes869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, już wszystko wiem, dziękuje za odpowiedzi :)
     
  12. bart4ex

    bart4ex Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko pamietaj, ze kazda minuta spedzona na Live na przerobionej konsoli grozi banem konsoli. Ja bym nie ryzykowal konsoli.
     
  13. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  14. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ma lt najnowsze kopie ihas to nie ma ryzyka prawie. Banów nie było od 3lat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum