1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 -Win 7 Lan

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krav, Styczeń 18, 2010.

  1. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    Siema chcialem podlaczyc xboxa do netu ale gdzie sie spr numer ip bramy itp,
    mam router Edimax
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    start w wyszukaj wpisujesz CMD później w okienku czarnym wpisz ipconfig /all i to wszystko
     
  4. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    jeszcze jedno pytanie bo ja mam hasło na neta i czy przy wpisywanie ip bramy itp w Xboksie jest możliwość wpisania hasła?
     
  5. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    hmm jeśli nie sprawdziłeś to znaczy że nie bawiłeś się w opcjach;) sugeruje zabawę z opcjami a następnie zadawanie pytań
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie wpisuj zzadnego hasla to niepotrzebne
     
  7. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    a jak sie konfiguruje siec to na kompie trzeba jakieś udostępnienia ustawiać?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    a jak to się robi?
     
  10. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    no zapewne w konsoli zacznij od Windows media center zobacz sobie jak to działa tam masz wszystko napisane jak to masz zrobić pozdrawiam.
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    chmuri - a po co??

    Krav - poszukaj opcji : udostępnianie połączenia internetowego
     
  12. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    żeby przy okazji sprawdził jak wyglada windows media center skoro ma windowsa 7, ale jesli chce sama siec to jak najbardziej niech szuka to co mu poleciłeś ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum