1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 wireless networking adapter

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bazagazeal, Sierpień 18, 2010.

  1. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam.
    Zastanawiam się nad kupnem XBOX 360 WIRELESS NETWORKING ADAPTER.
    Ale mam pytanie.
    Normalnie podpinam ten adapterek do Xbox'a wyszukuje mi moją sieć, łączę się z nią, wpisuje hasło i już jestem podłączony i mogę grać online ? Czy trzeba jeszcze coś ustawiać ?
    Dodam, że mam sieć TP-LINK i czytałem gdzieś, że niektóry router'y nie łączą się z iPod'ami. Tak samo jest z moim iPod'em. Czy może być tak też z Xbox'em ?
    Dzięki za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    a to już musisz sprawdzić sam, chociaż tak naprawdę xbox wireless networking adapter to zwykla karta wifi na usb, wiec raczej nie powinna sprawiać żadnych problemów
     
  4. Rafii

    Rafii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a moje pytanie dotyczy tez tej karty sieciowej czy mozna podlaczyc jakas inna tansza niz oryginal? noi czy bedzie wszystko dzialalo ? prosze o odpowiedz noi ewentualny model karty ktory by dzialal Pozdrawiam
     
  5. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Raczej nie bo sterowników na xboxie nie zainstalujesz :) Xbox to nie pc.
     
  7. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Kurczę ;(
    To ja raczej narazie nie biorę , wydać 300zł ( net adapter + router) nie chce , szkoda że modem mam w innym pokoju , bo jak miałbym u siebie , tam gdzie x360 , to bym router kablowy położył za parę zł i tyle ;>
     
  8. Rafii

    Rafii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To panowie nie ma szans w inny sposób ominąć i zastąpić to jakimś tańszym zamiennikiem??
     
  9. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Ja oryginalne Wi-Fi zastąpiłem Acces Pointem w trybie klienta który łączy się normalnie z routerem. Xboxa podpinam do AP kablem sieciowym. gdzieś na konurencyjnym forum był poradnik jak to dokładnie zrobić
     
  10. vishren

    vishren Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się zastąpić Acces Pointem, ale lepiej już jednak kupić oryginalne Wi-fi Microsoftu. A najlepiej Xbox 360 w wersji Slim, tam jest od razu Wi-fi wmontowane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum