1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 wszystko ok, ale brak obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Flesh, Grudzień 13, 2013.

  1. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Mam kolejnego xboxa tylko z innym problemem a mianowicie po podłączeniu i uruchomieniu brak obrazu, a wszystkie diody świecą na zielono.



    Aśeminaklepało by HTC 8S... .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na jakim kablu obrazu nie masz ?? próbowałeś na innych kablach ??
     
  4. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Próbowałem na HDMI



    Aśeminaklepało by HTC 8S... .
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powodów może kilka:
    1.uwalony kabel
    2.ustawiona rozdziałka, którą TV nie obsłuży - podczas startu konsoli spróbuj przytrzymać RT+Y aż się załaduje...

    Spróbuj jak masz na kablu AV z zestawu podłączyć.
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ma możliwość to niech sprawdzi np. kabel component, hdmi mogło paść. To nowa/stara konsola/ kupiona dopiero ?
     
  7. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    robiłem tak jak pisałeś w 2 pkt uruchamiam x'a na padzie i trzymam RT+Y i zamruga tylko na zielono okrąg i tyle.


    Podłączyłem po przez HDMI i Component tyle że do monitora nie do TV i dalej nic
    Data konsoli 2007-10-27
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to złom możesz zbierać na nową padł ci prawdobnie gpu .Nawet nie myśl o naprawie bo to się nie opłaca i nikt się tego nie podejmie.
     
  9. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Czyli jednym słowem juz bo graniu? :(

    Aśeminaklepało by HTC 8S... .
     
  10. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zabierz konsole do pierwszego lepszego sklepu z używkami/serwisu i ci sprawdza, zapłacisz najwyższej 5taka ale będzie pewność.
    Gdy ja kupiłem używanego X'a to zabrałem go do sklepu z używanymi grami checkpoint, w czasie gry wybierałem gierkę sprzedawca przetestował dokładnie moją konsole :)
     
  11. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    A jest możliwa wymiana płyty głównej by klocek wrócił do żywych?
     
  12. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest cenna jak za sprawna. Jaspera od 400zl kupisz.
     
  13. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jest możliwa. Jak już szukasz samej płyty gł. to dobrze by było abyś dostał wraz z nią dvdkey, który trzeba wgrać do napędu. Jak kupisz płytę bez klucza to będziesz się musiał bawić i wyciągać go przez rgh.
     
  14. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    a za ile kupię płytę?
     
  15. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    posiada ktoś płytę główną falcona sprawną i najlepiej z DVDKey?
     
Wczytywanie...

Poleć forum