1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360-wybór zestawu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milosz98, Listopad 17, 2013.

  1. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Witam Serdecznie ;-)
    Postanowiłem,że w te święta przyszedł czas ,aby zaopatrzyć się w nową konsolę,wybór padł na xbox 360.
    I teraz mam problem,ponieważ z tego co wyczytałem to znaczek "E" przy konsoli oznacza ,że konsola,jest w odnowionej wersji.
    Znalazłem 2 zestawy ,które według Mnie są fajne,z czego jedna ma znaczek "E" i jest tańsza.Czy ktoś może Mi wytłumaczyć czym to jest spowodowane?
    Oto te 2 zestawy:
    1.
    Konsola Microsoft Xbox 360 E 250GB + Halo 4 + Tomb Raider - Ceneo.pl

    2.
    Konsola Microsoft Xbox 360 250 GB + token Wiedźmin 2: zabójcy Królów - Edycja Rozszerzona + Forza Motorsport 4 - Ceneo.pl

    Więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś Mi doradził który zestaw lepszy i oczywiście prosiłbym,aby to uzasadnić.
    Pozdrawiam Miłosz:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Phild

    Phild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tu masz tak zwana zdrapke na gre w obydwoch zestawach. sa nieco rozne problemy z wersją E xboxa. poza tym najlepiej jest kupowac z allegro . jest tutaj swietna oferta z jedynego sklepu ktory rozsadnie sprzedaje i masz wszystko konkretnie chodzi mi o ten zestaw Konsola Xbox 360 250GB Stingray +FIFA 14 PL+FORZA (3686137624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    najlepszy zestaw w tej cenie mozesz tez szukac innych ale tylko z tego sklepu. poza tym zalezy tez gdzie mieszkasz bo w tym zestawie mialbys fajnie jak mieszkasz w mazowieckim wielkopolsce albo pomorskim wojewodztwie bo masz wtedy przysylane gadzety co 4 miesiace. po uzytkowaniu xlive mozesz dostac kinecta nawet i inne gierki przynajmniej tak wiem i to slyszalem od kolegi. i mam nadzieje ze bierzesz jeszcze z poczatkiem grudnia albo koncem listopada bo jak na dzisiejszym livie microsoftu moglismy ogladac na swieta konsolki starej generacji ladniutko podrozeja. jakbys chcial cos jeszcze to pisz
     
  4. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Hardware'owo to samo więc brałbym zestaw z F4 ( wiesiek drugi mi nie pasował ale lepsze to od halo). Wszystko zależy od tego jakie gry lubisz :)

    Sent from my LG-E460 using Tapatalk 2
     
  5. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
  6. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Drugi zestaw to nie najnowsza wersja E - jeśli chodzi o wygląd. A to kinect w nazwie jest mylące bo to tylko gra a nie kontroler :) Za taką cenę to wolałbym kupić slima za 700 około i dokupić gry nawet używki - byłoby tego więcej.

    Sent from my LG-E460 using Tapatalk 2
     
  7. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Aha....rozumiem:)
    Czyli jestem zdecydowany na zestaw pierwszy ,który polecił Phild.
    Bardzo wszystkim dziękuję:)
    A jak to jest z podłączaniem do TV.....mam telewizor 45 calowy....więc jaką jakość uzyskam przy standardowym kablu ,który można dostać w zestawie?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie, nie kinect, tylko kinect adventures...
    Kolego, zaglądnij na forum do działu giełda,napewno coś dobrego wybierzesz :)

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  9. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Interesują Mnie tylko nówki:)
    A jak to jest z podłączeniem,o które pytałem wcześniej?
     
  10. AdiSuN

    AdiSuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dołączam się do pytania. Chodzi tutaj o kabel A/V. Dzięki niemu uzyskamy jakość 480p, tak?
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na standardowym kablu tragedia, podłącz na hdmi-najlepsza jakość.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  12. AdiSuN

    AdiSuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    A ja mam pytanie, czy ktoś miał styczność okazję grać na telewizorze, około 22-calowym? Bo taki posiadam i chcę się dowiedzieć czy będzie nawet spoko się grało i będzie ładna jakość.
     
  13. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobry bedzie, nie musi byc jakis specjalny.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  15. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Naprawdę dziękuje wszystkim za pomoc.
    Mam jeszcze jedno(chyba ostatnie) pytanie.
    A mianowicie czy są jakieś sposoby na nagrywanie filmików z xboxa bez użycia nagrywarki,ale powiedzmy w miarę dobrej jakości?
    Mam na myśli nagrywanie materiałów na yt:)
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupno karty telewizyjnej z HDMI lub video grabbera do kompa.
     
  17. AdiSuN

    AdiSuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam to samo pytanie. Czy da się nagrywać chociaż w nie najwyższej, ale żeby HD było, 720p. Bo nie wiem, czy ta karta czasem nie nagrywa tylko do 480p.
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Taka karta z HDMI posiada spokojnie nagrywać w rozdzielczości 1280x720.
     
  19. AdiSuN

    AdiSuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mógłbyś podać link do przykładowej, dobrej, takiej karty, z allegro?
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Polecam ci AverMedia Game Capture HD, nagrywa w rozdzielczości 1080p, proste podłączenie, niestety koszt to ~400-500 zł.
     
  21. AdiSuN

    AdiSuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    No właśnie. A o to chodzi, żeby mniejszymi kosztami, nagrać to w 720p. Jest szansa? Czym konkretnie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum