1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 Xenon

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xBoryz, Luty 21, 2014.

  1. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ryzyk fizyk, bo to Xenon. Ja mam cały czas Xenona z jtag. Konsola ma już 8 latek. Miała 7 razy rrod-a. Ostatni miał miejsce 4 miechy temu, ale zawsze jak ją wygrzewam w kocu to wstaje na parę tygodni. Także jeśli lubisz ryzyko to polecam ją wziąć. Taniej raczej nic nie znajdziesz. No chyba,że dozbierasz ze 300 zł i kupisz bezawaryjnego jaspera lub 350 zł i kupisz bezawaryjnego slima.
     
  4. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    jest tam plomba od M$ więc w razie czego moge wysłać na serwis płatnie?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Uważam, że nie opłaca się kupować xenona. To najbardziej awaryjny model xboxa. Nigdy nie wiesz czy taka konsola podziała rok czy padnie po kilku dniach grania. Ja bym brał pod uwagę tylko jaspera lub slima.
     
  6. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    nie mam kasy na slima a na allegro jaspery sobie drogo cenią
     
  7. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Czy jest plomba czy jej nie ma na jedno wychodzi. I tak jest po gwarancji wiec zostaja platne serwisy

    Wysłane z mojego ST26i
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pamiętaj że to tylko goła konsola, prawdopodobnie bez okablowania
    będziesz do niej musiał dokupić dysk, kable i pada a to już zwiększa koszta do ok. 300,-
    za taką cenę możesz już spokojnie kupić falcona z okablowaniem
     
  9. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Da się. Tylko po co napęd przy rgh ? Lepiej kup hdd i z niego odpalasz gry.
     
  11. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
  12. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum