1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX 360 z 2006

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rustywave, Wrzesień 23, 2013.

  1. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jestem świeży i kupiłem za szybko konsole nie czytając poradników itp jest to konsola z 2006r wersja Premium nie ma wyjścia HDMI,pytanie za 1000 punktów mam monitor AOC i2757Fm 2x HDMI + 1x VGA jakie potrzebuje kable aby podłączyć konsole do monitora , i czy jest mozliwość przerobienia jej na LT3.0 aby pograć w GTA 5 :D

    dziekuje wam bardzo za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście kabel VGA. Jakies tam lt się będzie dało wgrać

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a duże jest ryzyko że coś sie popsuje?
     
  5. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Jeżeli oddasz konsolę do osoby, która się zna na przerabianiu konsoli to nic się nie stanie :)

    W wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  6. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    rroda złapie pewnie szybko
     
  7. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to chyba najlepszym wyjsciem bedzie sprzedaz konsoli i kupienie wersji ELite ? z wyjsciem HDMI ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No chyba to najlepsze wyjście: zmiana na jasperka albo slimkę.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  9. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    "elite" nic nie znaczy. konsole z płytą jasper najlepiej kupić
     
  10. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja sie na tym nie znam, ale kto mi teraz kupic sama konsole z 2006 r? i ile jest ona mniej wiecej warta?
     
  11. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    w sumie to za gów....e pieniądze ją sprzedasz. graj aż się posypie i wywal na złom. lt mozna wgrać bez problemu. nawet napęd wymienić na lepszy do lt 3.
     
  12. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jedna dobra rzecza jest to ze mam 2 prawie nowe pady a konsola na ch** sie nadaje a co potrzebuje aby GTA 5 odpalic bo tylko mnie to interesuje.
     
  13. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    potrzebujesz lt2.0 albo lt3.0
     
  14. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jedyna dobra rzecza est to ze w pakiecie sa 2 prawie nowe pady , bo reszta to shit, prosze powiedzcie co potrzebuje aby pograc w GTA 5 na tej konsoli bo po to ja kupiłem
     
  15. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Pochwal się jeszcze ile dałeś za tego X'a ?
    Potrzebujesz jeszcze LT i oczywiście płytki z GTA
     
  16. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    taa i bedzie sie smiac ze mnie , 350zł dałem przez własna głupote masakra kasy mi nie szkoda az tak bardzo ale ... :D
     
  17. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Wez to sprzedaj. Za 350 zl i dlugo nie pograsz.
    Tak to sprzedasz np za 300 zl czy nawet moze Ci sie uda za 350 i dolozysz 150 i znajdziesz juz Jaspera.

    Mozesz miec tez duze problemy z odpaleniem GTA. Bo laser moze nie wyrabiac (no bo masz ta najstarsza wersje konsoli) i moze Cie wywalac z gry .
    Dysku pewnie tez nie masz przy tym?
     
  18. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Ja mam jasperka 4 lata dokladnie x 360 elite i tylko raz naped byl wymieniany :-D
     
  19. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Sam się kiedyś wje...em z zakupem i kupiłem Xenon'a z dyskiem 20gb, padem, ładowarką i całym okablowaniem. Po prostu pomyliłem Service Data z MFR Data no i jakoś wyszło .. Konsola była nie kompletna [nie posiadała tunelu powietrza] i miała wgrane LT o którym nie było mowy. Odpukać ale do dzisiaj wszystko działa. Jedynie by nic się nie grzało wymieniłem pastę i dodałem dodatkowe chłodzenie. Wyciąłem dwa otwory w górnej części obudowy i do każdego przymontowałem po jednym wiatraku. Konsola się nie grze i jak ma razie ma się dobrze. Serwisowana była w 2009r. Jak chcesz to rób chłodzenie i graj na niej ile tylko dasz rady, a jak nie chcesz ryzykować to sprzedaj ją i kup slimke lun Jaspera. Niżej masz link który powinien ci pomóc w wyborze.

    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/poradnik-na-co-zwrocic-uwage-przy-kupnie-xboxa360-60173/
     
  20. rustywave

    rustywave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok tak też zrobie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum