1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z 250GB dyskiem twardym nie dla każdego

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez akira5, Luty 15, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    [​IMG]
    [​IMG]

    Aaron Greenberg z Microsoftu oznajmił, że 250 gigabajtowy dysk twardy do Xboxa 360 pozostanie dostępny tylko i wyłącznie w specjalnych bundle packach. Dobrym przykładem może tu być bundle z MODERN WARFARE 2, czy też nadchodzący zestaw z FINAL FANTASY XIII. Nie ma na chwilę obecną planów wprowadzenia takiego dysku do sprzedaży, a przynajmniej nie poza Japonią, albowiem tamtejsi gracze znajdą wspomniany dysk na półkach sklepowych.

    Źródło: Xbox 360 z 250GB dyskiem twardym nie dla każdego | Konsolowisko.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    zgadzam się 120gb absolutnie wystarcza. 60 był dobry, ale przy 120 już jest wypas:D
     
  4. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ja mam 20 HDD i moge zgrac na dysk 2 gry ale i tak tego nie robie bo mi nie potrzeba. pewnie chodzi o szpan, ale domyslam sie ze sa ludzie co podlaczaja dysk do PC i zgrywaja na niego filmy, muzyke i nie ****rele
     
  5. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    ja mam dysk 60GB i mi w zupełności wystarcza.
     
  6. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    szkoda troszkę że tylko w JPN będzie w oddzielnej sprzedaży, ale w sumie zastanawiając się chyba nikt by samego dysku nie kupił patrząc na cenę oryginalnego 120GB w sklepach typu MM
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tylko ciekawe czemu w Japonii jest dostępny a u nas nie. Taki dysk się przydaje jak ktoś ściąga filmy, gry z Live. Mi osobiście 60gb styka:)
     
  8. wojtas74

    wojtas74 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałcz
  9. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    to pewnie wd'ki ;DD
     
  10. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    Ja mam 120gb, zainstalowane wszystko co potrzebne, ściągniętych parę demek i zostało jeszcze 80gb wolnego miejsca.
     
  11. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    Ja jak kilka osób powyżej posiadam dysk 60gb, w zupełności on mi wystarcza, mam na nim chyba z 3-4 zainstalowane gry, kilka dem i jeszcze mam ok 20gb wolnego miejsca :D
     
  12. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Dysk 250GB jest dla na prawdę hardcorowych graczy którzy wyciskają wszystkie soki z X'a, jakże i dla kolekcjonerów gier, mój kolega ze Szkocji ma 2 dyski po 250GB, trudno się dziwić, kolekcjonuje wszystkie gry musi je gdzieś mieć :) Dla mnie 120GB wystarcza w zupełności stare zainstalowane gry zastępuje nowymi jak brakuje miejsca, taka jest kolej rzeczy :D



    Pozdrawiam.
     
  13. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    A ja mam 120 i przydało by sie te 250 GB ;]
     
  14. mat1210

    mat1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    ja mam dysk 250 gb kupiony na allegro
     
  15. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Pewnie , w Polsce to już na pewno nikt by nie kupił oryginalnego dysku 250GB. nie z takimi astronomicznymi cenami.
     
  16. Laskolegas

    Laskolegas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Reich
    Ja mam dysk 250Gb i uzywam tylko 10 ;) Kupilem go w zestawie z MW2
     
  17. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A ja mam 320GB i zostało mi tylko 15GB wolnego :D
     
  18. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam 120 gb i mi starcza mam duzo gier ale instyaluje te w ktore gram ...
     
  19. Zoax

    Zoax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koszt dysku 120 a 250 ( w produkcji jest nieduży, znikomy )
    Gdyby na rynku pojawiły się dwie wersje z dyskiem 120 i 250 o 50 zł droższy .
    To wszyscy kupili by 250 :)
    Tak samo jak wersje arcade powinny byc sprzedawane z 20 na starcie,
    bo i tak wiekszość kupi dysk po jakimś czasie.
     
  20. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    te dyski na allegro to fejki, a mi chodziło o oryginał
     
  21. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    120 niby dobry, ale od przybytku głowa nie boli :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum