1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z allegro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rooob3, Lipiec 19, 2010.

  1. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Witam. Napaliłem się ostatnio na konsole Xbox 360 Elite Jasper z dyskiem 250 GB.
    Oczywiście gra ma mi służyć tylko do grania offline... Live odpada. Zamierzam kupić już przerobioną,ponieważ nie słyszałem żeby w okolicy ktoś przerabiał :p...
    Mieszkam niedaleko Opola. Moglibyście mi doradzić z jakiej aukcji go kupić i z jakim iextreme, nie znam się na tym ale chciałbym żeby mi chodziły wszystkie gry :p... Proszę o linki do dobrych aukcji. Poluję na nowa konsole nie używana ;)!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nowa i przerobiona to bedzie ciezko znalezc, najwyzej kupic normalna i dopiero wyslac na flasha
     
  4. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    ew. można i byłoby wysłać.
    A może ktoś zna kogoś w okolicy Opola co przerabia konsole ? :)
    a co do tego iextreme to jaki ?
     
  5. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    dzięki dość fajna aukcja, tylko, że szukam konsole z 250 Gb dyskiem i w dodatku pisze tylko ze jest przerobiona ale nie pisze jaki jest iextreme ani nic:p...
     
  7. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do iXtreme to nie ma to praktycznie żadnego znaczenia. Ja mam iX 1.6 i przerabiam gry z nowszych wave na wave 3. Jest to dziecinnie prosty proces.
     
  8. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Chyba kupie go z tej aukcji co teraz podałeś :).
    A ten Iextreme lt 1.1 jest w porzadu :) ? czy jakies problemy sa z odpalaniem gier ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma problem, odpali kazda gre, gdyz nie sprawdza wave, z tym ze LT jest bardziej przystosowane do grania na live, ale offline tez mozna grac.
     
  11. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Wolałbym nawet na tym LT nie próbować grać live :p... zawsze można bana dostać.. 100% pewne to na pewno nie jest
     
  12. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lt 1.1 jest bdb odczytuje wszystkie gry jedynym warunkiem jest to ze musi byc na xboxa 360 i mozna podobno grac online bez wiekszego ryzyka ale lepiej nie ryzykowac :p
     
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak do offline to polecam XBR/FREEBOOT, zalety chyba jasne
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W sumie jak dostajesz bana to tracisz gwaracje (ktora tracisz przy przerobce-lite-on v3) i dostep do live, wiec jak nie bedziesz gral na live to bedzie tak jak bys mial bana, wiec cisnij na live ile sie da.
     
  16. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    myślałem że ogólnie konsola na single też będzie jakimś cudem zablokowana?
     
  17. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa

    tutaj kolega cos namieszal bo niby przez przerobke traci sie gwarancje ale serwis microsoftu baaaardzo zadko sprawdza napedy, a jesli chodzi o bana to on blokuje tylko mozliwosc laczenia sie z netem i grania na live wiec jak nie chcesz bana dostac i NAPEWNO stracic gwarancji to nie graj bo tak jak mowie samo przerobienie jeszcze nie oznacza konca gwarancji
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ale w lite-on v3 trzeba lutowac, a to raczej zauwaza, tym bardziej jezeli plomby sa uszkodzone. Zanim zaczniesz grac zainteresuj sie troche tematem, bo moze uda sie utrzymac gwarancje po przerobce, a wtedy lepiej niegraj na live, bo gwarancje stracisz, chyba ze Ci gwara jest obojetna.
     
  19. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    hmmm offline można potem grać to looz.
    Gwarancje na pewno stracę przynajmniej też mi sie tak wydaje..
    Ponieważ wgranie tego flasha jest opcjonalne na tej aukcji i typek nie napisał że przez to traci się gwarancje... no chyba że daje ową od siebie :D...
    dodał na końcu coś takiego :)
    Tylko martwi mnie to że po banie będzie dysk nieużyteczny .:( Chociaż znalazłem tu na forum temat o przywróceniu dysku po banie :)...
    "W związku z częstymi pytaniami jako pojęcie gwarancja 24 miesiące uważa sie odpowiedzialność sprzedawcy za niezgodność towaru z umową wynikającą z USTAWY z dnia 5 września 2002r. (Dz.U.02.141.1176 ) . "
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jeszcze na zadnym forum sie nie spotkalem zeby sie skapneli ze naped byl lutowany, bo to trzeba go rozkrecic, co jednak nie zmienia faktu ze taka mozliwosc istnieje


    edit: a czemu po banie ma byc dysk nieuzyteczny?? oj widze kolega nie w temacie
     
  21. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    taa.. jestem laikiem jak widać.
    ale troszkę czytam co tutaj sie pisze na forum..
    więc nie można będzie instalować gier na dysku o to mi sie rozchodzi...
    ale znalazłem juz wątek w którym pisze że jest możliwość odblokowania dysku :)... więc już sie tym nie martwie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum