1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 z ANGLI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez goral2000, Listopad 18, 2009.

  1. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam nastepujacy problem zamierzam kupic xbox"a 360 w angli ... i moje pytanie brzmi : czy polskie gry bedą chodzic na konsoli z angli , czy nie bedzie problemow z napieciem itd czy podlacze konsole bez problemu do polskiego TV... i jeszcze jedno pytanie : czy konsole z angli moge normalnie przerobic flashem ????? z góry thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na wszystkie pytania tak ;)
     
  4. felo

    felo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a za ile tą konsole masz okazje kupić ??
     
  5. Misieq8

    Misieq8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja posiada konsole z angli i wszystkie gry chodza i zadnych problemow nie ma przez to ze z angli.
     
  6. swintuch_elegantuch

    swintuch_elegantuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcin
    ja pamietam kupywałem swoja jakis rok temu za 99 funtów nówke z gamestation co prawda arcade ale jest hehe a niedawno znajmoy kupił za 300 zeta jak dobrze pamietam tez nówke
     
  7. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem gdzie wy kupiujecie te nowe xbox 360 za mniej niz 100 funtow jestem w nottingham i za kazdego nowego elite trzeba zaplacic przynajmniej 190 funtow na ARCADE raczej nie patrze... mowicie ze z angielskim xbox 360 bedzie ok w polsce bo wszyscy macie 360 z angli czy przypuszczacie ?
    pytam bo w tą sobote chce sobie sprawic konsole i chce zeby po powrocie do pol chodzila i nie bylo z nia zadnych problemow z gory dzieki
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na 100% będzie dobrze. Konsole z UK mają ten sam system co w PL (PAL - Europejski). Potrzebna będzie tylko przejściówka na wtyczkę polską... W środku niczym się nie różnią to jaki ma być problem ;)

    P.S. ja mam Elite z UK i działa wszystko jak należy
     
  9. matzas

    matzas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Również posiadam elita z UK i tak jak przedmówca dokupiłem tylko przejścióweczke za jedyne 1.99zł... a no i kupiłem w www.game.co.uk za 199 funciaków z modern warefare 2 i forza 3...:) myśle że się opłaca.
     
  10. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Kupiłeś wysyłkowo?? Tzn przez internet?? Jak z przelewami itp??
     
  11. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ixtreme 1.6 - co sadzicie o tym słyszalem ze nie wszystkie gry chodza po przerobieniu tą wersją... dzieki za szybką odpowiedz jutro juz kupuje :):):):)
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No gry z wave4 będziesz musiał patchować albo używać activate.iso... no i jak chcesz grać przez neta to przeróbka = niemal pewny ban
     
  13. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to pablooo myslisz ze lepiej miec wersje starszą czy tą bo na tym to juz wogole sie nie znam ... i jeszcze tak dla pewnosci pytanie NIE DA SIE SPRAWDZIC jaki naped jest w konsoli bez otwierania konsoli ???
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W sensie jaką starszą wersję? Chcesz przerobioną konsolę czy nie? iXtreme to jest przeróbka i o to chodzi... dla liteonów iX 1.61 jeszcze nie ma, więc albo kup nieprzerobioną albo kup z iX 1.6 i używaj activate.iso aż nie wyjdzie iX LT
     
  15. marcin_87

    marcin_87 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystko jest ok sam posiadam angielska konsole i niczym sie nie rozni od tych sprzedawanych w polsce ( jedyny wyjatek to wtyczka zasilania :D) takze smialo kupuj. Z gwarancja tez nie ma problemu bo jest ogolno-krajowa
     
  16. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wiec tak do poki jestem w angli moge dawac za uzywane gry 50 zł = okolo 10-12 funtow bardzo tanio ... ale kiedy zjade do polski bede chcial go przerobic ... w sumie troche wyprzedzilem pytanie jak kupie to bede sie wypytywal o przerobke ....yooo
     
  17. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
  18. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć wszystkim, jak z gwarancja zagranicznych konsol? czy naprawiają je w polskim oddziale m$ czy trzeba wysyłać za granice i płacić za wysyłkę?
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gwarancja jest bezproblemowa na wszystkie konsole w EU.
    Wszystkie konsole na gwarancji są wysyłane do serwisu w Czechach lub w Niemczech
    Za przesyłkę nic nie płacisz: dzwonisz do M$ => przyjeżdża kuriera => zabiera do któregoś z wyżej wymienionych serwisów => kurier Ci przywozi naprawioną
     
  20. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, czyli ich nie interesuje gdzie zakupiłem konsole?

    Jeszcze Was zapytam co to znaczy preowned? Nigdzie nie ma w tłumaczeniu

    i czy ktoś orientuję się lub potrafi znaleźć na stronie http://www.game.co.uk ile kosztuje przesyłka do Polski? bo to że wysyłają to znalazłem :)
     
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pre-owned = używany
     
Wczytywanie...

Poleć forum