1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z Anglii

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Gonzo, Lipiec 22, 2008.

  1. Gonzo

    Gonzo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox kupować a Anglii jest po prostu tańszy, więc pomyślałem, że mógłbym sobie go stamtąd sprowadzić. I tu moje pytanie: Czy będę mógł włączyć język polski na Dashboardzie no i cieszyć się takim x'em jakbym kupił go w Polsce? No i jak sprawa ma się z gwarancją? Czy naprawią mi go w Polsce czy będę musiał wysyłać za granicę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Gwara jest normalna, dzwonisz na infolinie i mówisz że się zepsuł... i ci naprawiają... Tak możesz włączyć język polski w Dashu.
     
  4. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Podepnę się pod temat i zapytam jak to jest z X-boxem z USA ? Ostatnio jak byłem widziałem że są już za 250$ (500 zł) w wersji premium w BestBuy. Raczej tanio w stosunku do tego co w Polsce... Skoro większość gier jest region free to jest różnica gdzie się kupi - w Posce czy USA ?
     
  5. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Bierz i się nie zastanawiaj! Jak gry nie będą działały to sprzedajesz na allegro za 800zł i kupujesz miesięcznego za 750 :D
     
  6. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Musisz kupić jeszcze transformator napięcia, i konsola będzie działać.
     
  7. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Michalek1911

    Michalek1911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    A co z tymi xboxami ze stanów w wersji premium za 235$.
    1. Czy da się je przerobić?
    2. Jeżeli konsola przed przeróbką jest NTSC to można ją przerobić na PAL w czasie flahowania?
    3. Jeżeli będę grał i łączył się z netem tylko na orginale to dostane bana? Proszę o szybką odpowiedź bo każdy dzień z tak długą przesyłką będzie się liczyć :)
     
  9. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    1. Jeżeli nie jest w niej LiteON to się da.
    2. Nie da się przerobić konsoli z NTSC na PAL.
    3. Jak będziesz grał na orginale to jak możesz bana dostać?
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
  11. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Ale on się pytał czy podczas Flash można takie coś zrobić, a to jest różnica!
     
  12. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    no jest Flashem ;o nie słyszałem zęby się dało ;o
     
  13. Michalek1911

    Michalek1911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    A gdzie polecacie teraz kupić konsole. Najlepiej nowa z możliwością przeróbki. Są jeszcze takie? Interesuje mnie wersja Arcade ewentualnie Premium.
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    no to kolego tylko premium za 1000 z hakiem bo Arcade rzadko bardzo rzadko lite on często
     
  15. boban7

    boban7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Witam

    Mam pytanie , jakie modele konsol nie maja napedu lite on , gdzie mozna takie dostac ? Chce kupic Xa z USA i nie chce miec pozniej problemow z przeróbką.

    Dzieki z góry
    Pozdrawiam
     
  16. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    LiteOn wszedl mniej wiecej w polowie kwietnia tego roku, wiec patrz po dacie produkcji.
     
  17. boban7

    boban7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    A wiec jesli kupie konsole Premium bez wyjscia HDMI to na pewno nie bede mial Lite on'a ? Prosz o szybka odpowiedz bo niedlugo wylatuje z USA i nie wiem czy zamawiac . A i jesli konsola jest NTSC ale nie ma Lite On ; a to i tak ja przestroje i bedzie mi normalnie działać w Polsce ? Prosze o szybka odpowiedz !!!

    Pozdrawiam
     
  18. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    1. Tak
    2. Nie przestroisz konsoli z PAL na NTSC, chyba że specjalnym chipem... coś jeszcze?
     
  19. boban7

    boban7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Nie chodzi mi o przestrojenie jej na PAL chodzilo mi tylko o to czy przestroje ja w sensie zflash'uje i bede mogl normalnie w Polsce sobie ciorac na kopiach zapasowych? ;D filmy DVD mnie nie interesuja
     
  20. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Flasha zrobisz... ale gry będziesz musiał ściągać NTSC lub REGION FREE.
     
  21. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xbox 360 z Anglii

    Jak cos to ja ci sprzedam przerobionego premium z HDMI z data produkcji 01,03,2008r wejdz i przeczytaj http://x360iso.org/index.php?topic=4939.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum