1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z dziwnymi objawami - prośba o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DUCE-SEBA, Październik 11, 2010.

  1. DUCE-SEBA

    DUCE-SEBA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam do kolegów prośbę o pomoc.Nie mam żadnego doświadczenia z konsolami
    xbox a teraz przywiozłem taką używaną sobie ze Szwajcarii.Konsola włącza się normalnie , wyszukuje pada , wykrywa go prawidłowo ( pad nowy 100% sprawny) potem wchodzi logo xboxa po czym pojawia się karta z xbox live i zaznaczony do wciśnięcia przycisk A po wciśnięciu A lub jakiegokolwiek innego przycisku konsola nie wykazuje żadnej reakcji Nic się nie dzieje.Żadnej reakcji , próbowałem pilotem również żadnej reakcji.Proszę o pomoc w identyfikacji usterki i poradę czy warto konsole naprawiać czy od razu wyrzucić.
    Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedź i pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale przytrzymałeś jednocześnie przycisk na padzie i na konsoli, aby konsola wyszukała pada ?
     
  4. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Świeci się jedna część pada czy wszystkie mrugają? Jak to pierwsze,to nie wiem.A jak drugie to źle podłączasz ;D
     
  5. DUCE-SEBA

    DUCE-SEBA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pad ma przewodowy , na konsoli pokazuje pada prawidłowo a reakcje mam taką jak komputer który się zawiesił , jest obraz i brak jakiejkolwiek reakcji na pada lub pilota.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    skąd wiesz że wykryło pada ?
    zrobiłes synchronizację pada z konsolą ?


    [​IMG]
     
  7. DUCE-SEBA

    DUCE-SEBA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    STARY! Ty na nim możesz JTAG'a zrobić ^^
     
  9. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Najpierw musi go uruchomić raczej ;D
     
  10. DUCE-SEBA

    DUCE-SEBA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem właśnie w tym że nic nie mogę zrobić - czy ktoś spotkał się już z czymś takim ? Nie wiem co robić.
    Naprawiać czy dać sobie spokój.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Stawiam na uszkodzony ram. Jeśli naprawiać podeślij do bobypc.
     
  12. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    masz podpiętą konsolę do neta? Jak nie to spróbuj ją podłączyć i zobacz co się będzie działa. Radzę nie ściągać aktualizacji jeżeli zamierzasz zamontować w niej JTAG'a
     
  13. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    lepiej nic z nią nie rób, a jeżeli chcesz się jej pozbyć to koniecznie wyślij do bobypc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum