1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z falconem v2 czy warto?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JohnyMielony, Styczeń 29, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Znalazłem tego oto xboxa tablica.pl/m/oferta/xbox-360-rgh-lt...t-jak-nowy-CID99-ID4KG6w.html?code=870f25348c
    I tu moje pytanie:czy wgl opłaca sie kupowac jeszcze xboxa z falconem?Jaka jest awaryjność falcona.Czy po zakupie pogram sobie przynajmniej z 2-3 lata i czy warto dołożyć żeby kupić coś lepszego?
    Z góry dzięki za odpowiedź :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Według mnie się nie opłaca.. Za 500 zł to możesz kupić jaspera w dobrym stanie, być może nawet z RGH. Dołożysz stówkę i masz Slim..
     
    1 osoba to lubi.
  4. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm jaspera z rgh za 500 nigdzie nie moge znaleźć.Bardzo mi zależy aby konsola szybko rroda nie pokazała no i żeby miała dysk.Zastanawiam się nad slimką ale chyba lepszy bd jasper z większym dyskiem.Tylko co jest mniej awaryjne?
     
  5. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Ja za 500 kupilem slima data prod 29.09.12 używaną okolo 3mies.z 2 padami...dzialajaca jeszcze na oryginalnych bateriach startowych z gra FIFA 13

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Omg :eek: za tyle to ja nigdzie nie widziałem.Kupowałeś w internecie czy w komisie/lombardzie
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Trzeba szukać :) Allegro / tablica / dział giełda na forum.
    Ja kupiłem ostatnio slimkę z rgh za 570.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Ja nie uważam ze to drogo...starsze w sklepach sa po 799-889zl i to jednym padem... czesto bez gry...

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Ja z aledrogo nie kupuję... tym bardziej konsoli... nie wiadomo na co sie trafi...a tak to mozna zawsze co nie co przetestowac zobaczyc na wlasne oczy w jakim stanie...a nie czesto piszą stan DOBRY a obudowa ledwo co się trzyma..

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  10. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie że drogo tylko tanio :D za 500 zł to slima z 2 padami to nigdzie nie ma.Ceny z 2padami i grą to sa chyba ponad 700 zł
     
  11. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    A no ok... DEXTER przerabial... tże sam widzial ze stan idealny...

    A jakies 3tyg temu pogonilem xboxa Elite z kinect 2 pady HDD 640GB za 9 stefek...


    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Za tą cenę nie znajdziesz takiego zestawu.. w przedziale 500-600 to może slimka 4gb z 1 padem.
     
    1 osoba to lubi.
  13. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tak do 600 znalazłbym jakiegoś jaspera z rgh+dysk?
     
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  15. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dexter chyba chciał nawet wczoraj za 600 sprzedać.Tylko nie wiem którego bo chyba widziałem z 3 jego konsole na aukcjach
    Ps. Czym sie różni jtag od rgh?
     
  16. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    O ile się nie myle JTAG to polutowane tylko kabelki na plycie... a RGH to CHIP z calym okablowaniem...

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  17. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    No na obecnych płytach głównych chyba tylko to da rade zrobic... jesli myle sie poprawcie mnie... no i LT 3.xx

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  19. JohnyMielony

    JohnyMielony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale na jtag też można w gry z dysku grać?
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    JTAG to to samo co RGH tylko nie wymaga instalacji chipa :)
    Można zrobić na konsolach z dashem 7371 lub niższym.

    Można grać z dysku tak samo jak w przypadku RGH.
     
  21. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Tak można... ale w XBL ni hu...hu... tylko SYSTEM LINK.

    Wysłane przy użyciu GT-I9505 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum