1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 z LT+ 1.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damianpsp2000, Wrzesień 25, 2011.

  1. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Na początku chciałbym wszystkich pozdrowić i podziękować z góry za wszystkie odpowiedzi.

    Natomiast posiadam Xbox 360 Arcade(biały) z przeróbką LT+ 1.1.
    Bardzo chciałbym zagrać w Fifę 12, lecz pewnie na LT+ 1.1 nie da rady;/

    Proszę o poradnik jak wgrać LT+ 1.9 czy poczekać na LT+ 2.0.

    Dziękuję i pozdro!:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jak masz komuś płacić to poczekaj na lt+ 2.0 jak samemu to przerabiaj .
    jak posiadasz klucz napędu to dasz sobie rade.
    pozdro
     
  4. szamal1996

    szamal1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiadomo ale sądząc po wypowiedziach c4eva to w październiku.
     
  6. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedy była przerabiana na lt+ 1.1 to przerabiał taty kolega i po przeróbce wysłał mi na e-maila, plik .rar a w nim: Serial.bin, Lite_CFW.bin, Key.bin, Inquiry.bin, Identify.bin i Dummy.bin.

    Czy te pliki mi się przydadzą w przerabianiu na nowy LT+?



    a i czy fifa będzie działać na lt+ 1.9?
     
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    to sa pliki klucza napedu wiec bardzo Ci sie przydadza dzieki nim sam sobie poradzisz.
    tego na razie nikt nie wie do momentu wyjscia gry w wersji pal
     
  8. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra pal juz jest i podobno jest na 1.9, 1.91 i 1.92
     
  9. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    no faktycznie jest w pal.teraz tylko trzeba czekac az ktos nagra i sprawdzi i podzieli sie info. ja na razie czekam na wersje pl
     
  10. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pl ma byc okrojona chyba bez reklam na koszulkach klubow takich jak juventus ale pewny nie jestem tak ze nic nie mowie
     
  11. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co potrzebuje do przerobki z lt+ 1.1 na 1.91?

    mam:
    xbox'a 360 z lt+ 1.1
    komputer z windows7
    lt+1.9
    jungleflasher
    oraz kabel do podlaczenia dysku xboxa do komputera ten kabel SAT-a
    i tyle.

    Dziękuję za pomoc.

    Edit:
    Proszę o odpowiedź
     
  12. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro nikt nie odpowiedział to nic...

    Czyli najpierw zaktualizowac dasha tak by usunal mi przerobke i wtedy wgrac lt 1.91 tak?
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    lepiej teraz przerobic bo na bank nie wyjdzie na dniach bo za krotko by trwala 1.91 a osoby, ktore czekają to nic innego nie pozostaje mi jak zyczyc "powodzenia" :)

    Jak oddajesz do serwisu lub w dobre rece to nic nie rob a tylko oddaj.
     
  14. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobic chcialbym sam ale pytam najpierw najnowszy dash potem przerobka tak??
     
  15. SyKu

    SyKu Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak.
    każda późniejsza aktualizacja dasha usuwa przeróbkę.
    a jak wiadomo niektóre gry wymagają nowego dasha...
    więc pierwsze update dash a potem przeróbka.
     
  16. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    klucz napedu mam
     
Wczytywanie...

Poleć forum