1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBoX 360 z napędem hitachi

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dtmsonic, Styczeń 28, 2008.

  1. dtmsonic

    dtmsonic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam posiadam w/w konsolę postanowiłem ją przerobic powód nie stac mnie na gry z ładnymi okładkami. Chciałbym sie dowiedziec czy da sie przerobic ja bez wlutowywania czipa "tradycyjnym sposobem-kabel sata" bo gosc do ktorego dzwoniłem dzisiaj z allegro powiedział ze sie nie da bo mam za nową konsolę :eek: data produkcji 24.07.2007 zastanawiam sie czy mnie nie sciemniał. prawda to że jestem skazany na granie na orginałach?? :'( a jeżeli faktycznie trzeba wlutowac tego czipa macie namiary na kogos z dolnegoslaska ?? :'(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

    nie przerobi bo nie umie. Pewnie myślał że masz napęd BenQ a nie hitachi. BenQ są nowe i aktualnie nie każdy "przerabiacz" zaopatrzył się w oprogramowanie dla niego a jeśli masz hitachi to każdy powinien ci przerobić.
     
  4. dtmsonic

    dtmsonic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

    po klapce stwierdziłem ze mam hitachi bo to w sumie jedyna klapka która ma 2 prostokątne dziury a to ten kolo http://www.allegro.pl/item299206926_przerobka_flash_xtreme_ixtreme_xbox_360_polkowice.html
    jeżeli mówisz że sie da to poszukam dalej dzięki za swiatełko nadzieji :eek:
     
  5. carl913

    carl913 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

    Wszystkie napędy da się przerobić, obecnie najnowsze napędy czyli benq najciężej było przerobić ale jest to mozliwe softem Iextrem 1.4 (ja taki posiadam i wszystko hula jak należy) a pozostale napędy to już wogole bez problemu są przerabialne. Koles na ktorego trafiles to ciec jakis. Pozdro
     
  6. Hothar

    Hothar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

    Hmm czy napewno jest tak jak piszecie?? ??? Posiadam x-a z sierpnia 2007 i koleś u którego chciałem przerobić stwierdził przez telefon że wersja z tego okresu to hitachi 79 a on takich nie przerabia bo trzeba dolutowywać programator na czas przeróbki. Więc jak to jest?? :) Trzeba dolutowywać czy ktoś bardziej kompetentny da rade bez cięcia na pacjęcie? ;)
     
  7. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

    Zadzwon poprostu do kogos innego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum