1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mymaniek, Grudzień 23, 2015.

  1. mymaniek

    mymaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Xboxa 360 po przeróbce RGH mam problem ponieważ nie mogę pobrać okładek do gier jak też dodatków. Połączenie z siecią mam ponieważ w lewym dolnym rogu jest adres IP. Na forach wyczytałem że trzeba przeinstalować raz jeszcze FSD. Nie ukrywam że jestem totalnym laikiem nie nie wiem jak do tego się zabrać i skąd to mam wziąć i czy ewentualnie nic nie zepsuję że dzieci nie będą mieć grania w Święta. Bardzo proszę Was o pomoc zróbcie do dla mnie nie mam o tym zielonego pojecia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Poszukaj na forum "Instalacja Aurora"
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    FSD od dawna nie jest już wspierany, Wywal go z konsoli a w jego miejsce wrzuć sobie AUROR'ę - lekki alternatywny dashboard ;)
    Okładki pobiera bez problemu :)
     
  5. mymaniek

    mymaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mówię jestem w tym zielony czyli rozumię że mam włączyć konsolę wejsć w menadzer plików i z HDD1 usunąć FSD ta? pobrać AUROR'ę (tylko pytanie skąd) wgrać na pendrive i przegrać? Napewno nic sie nie stanie bedzie wszystko OK
     
  6. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    http://phoenix.xboxunity.net/downloads/Aurora 0.5b - Release Package.rar wrzucasz to, usuwasz FSD, i w dashlaunch ustawiasz ścieżke do Aurora
     
  7. KAlamazoo

    KAlamazoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam ten sam problem i też jestem zielony dlatego chciałem trochę wyjaśnień.
    1. Mam już na dysku Aurorę więc nie muszę jej wgrywać? Jak ją odpalę plikiem aurora.xex to mi odpala ale niczego nie widzi. i stąd moje następne pytania
    2.Czy konieczne jest usunięcie FSD?
    3.Jeżeli tak to skąd, i czy mogę go wgrać ponownie po ściągnięciu okładek?
    4. Jak wgram ponownie FSD to czy będę widział okładki?

    Bardzo dziękuję za pomoc.
     
  8. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Zmień ścieżkę w pliku launch.ini i ustaw ścieżki do gier pod Aurorą.
    2. Nie jest konieczne, można spokojnie zostawić.
    3. Ustawiałeś konto do okładek w FSD? FSD nie jest już wspierane, a Aurorę można polubić, trzeba się tylko trochę przestawić.
    4. Ściągniecie pod Aurorą nie spowoduje, że zobaczysz okładki pod FSD.

    P.S. Możesz spróbować ustawić ponownie ścieżki do gier, w FSD mi czasami pomagało, ale pamiętaj o koncie (JQE, czy jakoś tak).

    Pozdrawiam,
    K.
     
  9. KAlamazoo

    KAlamazoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki.
    Ale jeszcze trochę pomęczę.
    1 Czy jest do tego jakaś instrukcja bo już trochę tego szukam jak zrobić a że nie należę do najmłodszych to wiesz;-)
    3. Konta nie ustawiałem.
    Do P.S
    Ustawienie ścieżki jak na razie to czarna magia.Co z tym kontem JQE. Mam je założyć. wchodziłem na stronę internetową i ona nie działa a ludzie piszą że czekają na maila zwrotnego i często dupa. Co mi to daje?
     
  10. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dla mnie to Ty jesteś małolat, zdziwiłbyś się ile osób na forum jest starszych niż Ty ;-)
    Wszystkie ustawienia masz pod przyciskiem "start" na padzie. Ścieżki to miejsce w którym wskazujesz gdzie są gry. Jeśli masz tylko dysk twardy, możesz wybrać HDD1 i głębokość 10 (tak w skrócie). W Aurora JQE to Unity, służy do pobierania okładek i aktualizacji gier.
     
  11. KAlamazoo

    KAlamazoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok. Dzięki za pomoc. Powalczę. Jak to mówią "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz".
     
Wczytywanie...

Poleć forum