1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 z USA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcino, Styczeń 6, 2010.

  1. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    slyszalem ze gry z org. gry europejskie nie beda chodzily na x360 z usa, ale czy jesli przerobie tego xboxa zeby dzialaly na nim piraty to czy jak sam sobie je wypale to beda chodzily ?
    i czy sa jeszcze jakies roznice w xboxie USA a EU ?

    z groy dzieki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie :>

    Konsola z usa jest NTSC ( co to ? Wikipedia ( link) ) natomiast konsole europejskie sa w systemie PAL

    Gra sie odpali jezeli jest ona Region Free lub PAL ( badz NTSC - zalezy od Twojej konsoli )

    Ponad to przerobienie pozwala TYLKO na odtwarzanie gier nie oryginalnych ( kopi zapasowych ), a nie z innego regionu


    W skrocie

    Jezeli masz konsole z USA - NTSC -> odpala CI sie TYLKO gry Region Free i NTSC

    Jezeli masz konsole z Europey - PAL -> odpala Ci sie TYLKO gry Region Free i PAL
     
  4. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli gry musialbym sciagac w formacie NTSC i nagrywac na zwykle dvd ?

    a jeszcze roznice w napieciu pradu slyszalem ze sa ? usa - 110V, u nas 230V ?
     
  5. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Na płyty dvd+r dl


    Sprawdz na zasilaczu od konsoli
     
  6. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dopiero bedzie kupowana ze stanow takze chcialem bym pewny ze nie bedzie problemu z jej uruchomieniem w pl

    dzieki za pomoc
     
  7. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedziesz musial wymienic zasilacz na 230V ( koszt około 50 zl )
     
  8. Wolfmaster

    Wolfmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mialem ten sam problem ten po wyzej dobrze mowi
     
  9. dc2552

    dc2552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ostatnio kupiłem gierkę ze staanów ncaa basketball 10 i lipa |
    gra jest ntsc i ma blokade regionów na 1 - czyli usa
    wiec totalnie nie da sie nic zrobić

    chyba ze teraz kupić konsole w usa ? i tyle :)
    ale czy tv nie bedzie miał problemu z obrazem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum