1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 zacina się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubb, Grudzień 31, 2013.

  1. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z racji tego że kolega Azura usunął mój temat z wczoraj bez żadnego wyjaśnienia zakładam go jeszcze raz gdyż staram się to jakoś naprawić mojego Xboxa, a jeżeli ma coś mi do powiedzenia niech poda do siebie jakiś kontakt chętnie z nim porozmawiam.

    A więc opisze mój problem jeszcze raz. Mój xbox kiedy go włączam zacina się na jakąś minutę po czym wraca normalnie do pracy, dzieje sie to również kiedy wychodzę z gry i klikam na interfejs głowny konsoli. oto film : 20131230 203807 - YouTube

    Dzisiaj wymieniłem paste termo przewodzącą, wentylatorki są podpięte pod 12V, wyczyściłem cache, założyłem nowy profil jak kazali forumowicze lecz niestety to nie pomogło
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A profil pobierałeś od nowa? pewnie i tak trafi znowu do kosza.
     
  4. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, profil pobrałem od nowa, założyłem również nowy też nic i potem usunąłem wszystkie profile i odpalilem bez, i dalej jest to samo
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Po pierwsze wejdz w PROFIL i zrób autologowanie do tego profilu
    po 2-gie jeśli to możliwe zgraj/przenieś (niestety brak kopiowania) profil na Pendrive, zaś sam dysk wypnij a profil wczytaj z Pendrive.
    po 3-cie Przenies profil na Pendrive, a na dysk pobierz z Xbox Live na nowo wszystkie dane, być może w profilu sa jakieś błędy stąd długi wczytywanie
    po 4 te można dysk w PC podłączyć i przeskanować na obecność bad sectorów


    Edit
    Zatem pozostaje odłączyć dysk i załóż nowy profil na Pendrive
     
  6. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akurat za mój dysk robi pendrive 16GB, i mam na nim profile i savy, ale również przeniosłem na zwykły konsolowy również jest to samo.
    dodam że z odłączonym pendrivem oraz live jest to samo
     
  7. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak odłączysz live jest to samo? A odłącz konsolę całkowicie od internetu, może masz strasznie wolny internet dlatego ci muli
     
  8. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Sprawdź net...ostatnio miałem to samo, okazało się że wina leży po stronie internetu a konkretnie dostawcy który miał awarię...
     
  9. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Albo pendrive kiepskiej jakosci.
     
  10. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pendrive jest nowy Sonego za 160zl. internet 30mb a zasieg pelny. z odlaczonym live i pendrive jest to samo jak napisalem wyzej. na Pc nie ma problemow z netem
     
  11. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakieś pomysły więc ?
     
  12. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
  13. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Arcade z 2009 roku czy potrzebujesz cos jeszcze. napisz gdzie i co to napisze
     
  14. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    To ja już wysiadam, nie mam pomysłu co jest nie tak. Cache czyszczone?
     
  15. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    w poście #11 dałem link. Po gnieździe ładowania można dojść jaka to wersja Platformy. Jednak podejrzewam że jest to Jasper
     
  16. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cache czyszczone 3 razy za kazdym razem restart konsoli jak kazal wczesniej kolega. Dokladnie tak jak mowisz jest to plyta jasper
     
  17. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Może coś się dzieje z NAND konsoli?
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    w jaki sposób jeżeli nie było ingerencji w nand ? wszystkie pomysły zostały chyba wyczerpane, będziesz musiał z tym żyć :p
     
  19. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jest jeszcze opcja. Odczytać nand i zobaczyć czy nie ma badów zawartość, w przypadku błędów Wsad Remapować, a potem skasować i zobaczyć czy podczas Kasowania NANDA tez nie wyjdą błędy.
     
  20. Kubb

    Kubb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś objaśnić dokładnie co muszę zrobić lub podesłać tutorial ? Bo w xboxach nie siedze, umiem naprawiać jedynie PC
     
  21. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeżeli chodzi ci o ten nand to musiał byś zrobić rgh ( potem możesz go wywalić)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum