1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 zacina się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sprinter9613PL, Marzec 20, 2010.

  1. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Kiedy gram w Gta4 lub w saints row to ga na moim xsie chodzi nie płynnie mam xbox 360 z marca 2009 arcade i dlaczego są takie problemy (gram z płytki)
    (pewnie był już taki temat na forum,a le nie znnalazłem go)
    Pomocy:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shady92

    Shady92 Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płyty w jakim są stanie? Może są już lekko styrane. Expertem nie jestem ale może się też coś przegrzewać.
     
  4. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przerabiałeś Konsolę? Tylko te gry się zacinają?
     
  5. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    na płytach są ryski
    ale te zacięcia to raczej zamulanie a konsolka jest troche ciepła
    :>
     
  6. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    nie konsolka nie jest przerobiona a grałem w badcompany i się nie muliło mi
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    bo,gta 4 z dysku chodzi w miare plynnie,bez dysku wszystko sie dorysowuje i jest problem.
    Ale jednak myślę,że w dużej mierze to wina tych rys.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Mam GTA IV i testowałem je na Xbox 360 Arcade (Jasper i Falcon), płyta w idealnym stanie bez rys i grając z płyty oraz z HDD gra chodziła płynnie i nie było problemu z teksturami. Obecnie mam Xbox-a 360 elite i GTA IV chodzi normalnie, oczywiście jak jest duża akcja (wybuchy, dużo policji to minimalny spadek animacji jest) ale to normalka, wiec w twoim przypadku na pewno masz porysowaną płytę i laser nie wyrabia, najlepiej jakbyś zainstalował ją na HDD i będzie po problemie.
     
  9. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    możliwe bo gra zamula się przy akcji np. gdy policja goni, gdy szybko jadę samochodem itp. ale przy chodzeniu szczelaniu nic się nie dzieje :D
    (kupuje hdd)
     
  10. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Hm.. ja właśnie kupuję xbox'a arcade z dyskiem (20gb) i mam nadzieję że się nie będzie ciąć :)
    Piszę tu bo nie chce tworzyć nowego tematu (nawet nie mogę ) i JESZCZE się zapytam. Bo niektórzy mi mówią że na starszych xbox'ach nie działają np. Crysis 2 , Assasyn Brotherood (Przepraszam za błąd ) Moja przyszła konsola jest z 2009.

    Proszę o odpowiedź :)

    Witam .. to mój pierwszy post ;D
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wszystko działa.... chodzi tu pewno o przerobione konsole bo na starszych przeróbkach napędu sobie nie pograsz w pirackie gry
     
  12. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Ok , dzięki za odpowiedź.

    Jaka szybka :) hehe to ja biorę Arcade 20gb

    Pozdro
     
  13. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wina przeróbki bo o ile płyty nie są porysowane to musi działać
     
  14. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niby czemu?? Nawet jak masz ixtreme 1.4 to wystarczy spatchowac gre wave patcherem i wgrac dash 12625 i to wszystko, mozna grac w crysis2, mortal kombat i wiele innych bez ap2.5... Aktualnie jest malo gier z ap 2.5 wiec na starych przerobkach niemal wszstkie gry chodza, do tego metoda 3 dashy zeby odpalic wszystkie gry majace obecnie ap2.5...
     
Wczytywanie...

Poleć forum