1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 zamrozony

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rad3, Luty 9, 2010.

  1. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie!

    Mój problem z konsolą polega na tym że po jej uruchomieniu jest brak sygnału - nie ma obrazu i dzwieku (czyta płyte a przynajmnie udaje ) . Kabel odpada bo sprawdziłem a konsola wylacza sie niekiedy z 30 sekundowym lagiem .A i nie ma rroda co tom oze byc i ile kosztuje naprawa i jak temu zaradzic? ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Prawdopodobnie uszkodzony moduł ANA/HANA. Koszt naprawy od 110 do 180 zł zależy od serwisu
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak uszkodzny ANA/HANA to jest dzwiek.

    pewnie uzywasz kabla HDMI. Uszkodzny kabel jest.
     
  5. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uzywam komponenta to pierwszy model x360
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Może TV uszkodzony ?
     
  7. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzalem i na zwyklym i na hd jest ok
     
  8. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze jakies praktyczne, porady co? przy e 74 to jest chyba rrod? ja zadnego komunikatu nie mialem i nie mam poprostu sie wylaczyla :(. Przypominam brak sygnalu Video i Audio ale rroda nie ma - inny kabel sprawdzony i nadal **** !
     
  9. MM314

    MM314 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    a może źle ustawiony przycisk prz kablu konponent od x'a HDTV<-->TV
     
  10. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba masz mnie za idiote. oczywiscie ze sprawdzilem ustawienie przycisku HDTV<-->TV
     
  11. rad3

    rad3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem filmik 1 YouTube - filmik1 <---uruchamia sie niby normalnie.

    na filmiku nr 2 YouTube - filmik 2 pokazuje ze nie ma obrazu i dzwieku :{ i do tego 15 sedkuindowy lag przy wylaczaniu moze to pomoze naswietlic sprawe
     
Wczytywanie...

Poleć forum