1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 zasilacz!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez samek123, Lipiec 4, 2011.

  1. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupiłem mojego upragnionego klocka za 620 przerobionego z gwarancja.Wszystko ładnie tylko zasilacz nie pasuje do konsoli na górze wtyku od zasilacza jest plastik a w gniazdku przez nie go nie da się włożyc odciąć ten plastik?Zasilacz 150W.A i pytanie czy jest możliwe że nie ma 2 usb z przodu xboxa?jest tam dziura i psize plomba gwarancyjna...Xbox to Jasper.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgl ten zasilacz ma przejsciówkę z uk
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To odłącz tą przejściówkę. Chcesz pomocy a nie współpracujesz, jaką masz wtyczkę?
     
  6. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobie zdjeci poczekaj chwile
     
  7. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wtyczkę mam taką samą, wydaje mi się że nie masz jaspera. Masz albo opusa albo falcona.

    Nie wiem czy można to przeciąć ten plastik. Zobaczymy co inni powiedzą.

    Ps. ja takich plomb na usb nie mam, i nie są to plomby Microsoftu.
     
  9. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie widać dokładnie ze zdjęcia co blokuje włożenie wtyczki. Jeżeli jest tak jak piszesz że górna część gniazda blokuje to masz płyte falcon i ten zasilacz nie będzie do niej pasował (jak odetniesz ten plastik to będziesz miał błąd 0001)
     
  10. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwne troche bo konsola ma wejście hdmi...
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    hdmi mają zephyry, falcony, jaspery i slimy
     
  12. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Od kogo ty tą konsole kupiłeś ?
    Zaklejone porty usb to albo dla jaj albo konsola jest mocno kombinowana.
    na pierwszym zdjęciu nic nie widać.
     
  13. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzwonie tam ***** dali mi jakiegos optusa a za 620 zł pisało że jasper.
     
  14. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przyzoomowałem zdjęcie i trochę rozjaśniłem, i widać tam wejśćie falconowskie.
     
  15. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzwonie zaraz wam zdam relacje...
     
  16. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ...

    Koles mowi że mam przełamac bolec a konsola to jasper tylko ze on przerbiał...
     
  17. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nawet gdyby był to falkon to powinieneś dostać zasilacz 175 W bo 150 W nie pociągnie podzespołów z tej płyty głownej
     
  18. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  19. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Człowieku jeśli kupiłeś to przez internet, od sklepu i nie minęło 10 dni to to natychmiast zwracaj.
    PO takich tekstach jestem pewny za pod nalepkami nie ma portów USB.
    KOLEŚ CI GÓWNO SPRZEDAŁ!
     
  20. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ne przełamuj bo zasilacz szlak trafi albo w ogóle ci konsola się nie uruchomi!!!
     
  21. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej zrób to co zacytowałem. Jak sklep do oddawaj natychmiast. Trochę drogi ten xbox kupiłeś, za 650 i jeszcze bez portów USB, i jeszcze sprzedawca każe Ci coś wyłamywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum