1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baqubak, Grudzień 26, 2009.

  1. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chciałbym zadać nurtujące mnie pytanko odnośnie konsoli xbox 360 ( we wersji elite)
    Pytanko nr1:
    czy zgrywając grę na dysk (np. pożyczoną grę) niema potem problemów z jej włączeniem :>


    Pytanko nr2:
    Xbox, oryginalnie nie przerobiony, nie czyta filmów nagranych na płytę dvd/cd ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. Są nawet jak zainstalujesz gre na dysk to potrzebujesz płyty w napędzie aby ją uruchomić.
    2. Czyta, w więkdzości trzeba tylko pobrać kodeki z xbox live.
     
  4. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    1. Nie. Aby grać musisz mieć płytę w napędzie.
    2. Czyta, ale musisz ściągnąć sobiek kodeki. Ale Przerobiony też musi sobie ściągnąć kodeki. Podłączasz do XBL i wkładasz płytkę i on ci mówi że brak koedów pyta się ciebie czy zassać a ty na to że zassać i jedziesz :yeye:
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Oryginalnej gry na xbox360 nie odpalisz bez płyty w napedzie instalacja nic Ci nie pomoże ;P (Gra do uruchomienia sie potrzebuje płytki w napedzie)

    Czyta orginalne płytki DVD ;P oraz po podlaczeniu sie do live i sciagnieciu uaktualnienia/kokeków czyta także inne formaty jak avi xvid (nie wiem jak to jest z rmvb i innymi formatami bo nie sprawdzalem jeszcze .) - nie czyta osobnych napisów- musza one byc wgrane w film ;]
     
  6. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby niezakładać nowego tematu ;p, czy ściaganie kodeków jest darmowe? tzn. że pociagne sobie kabel od router'a i bede mógł to zrobić czy muszę zapłacić ??
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Darmowe
     
  8. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum