1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez McMocz, Maj 29, 2010.

  1. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    Witam jestem nowy.Chciałbym zakupić pierwszą moją konsolę.Dostaję ją na 15 urodziny od mamy.A więc:

    1.Który Xbox 360 wybrać? (może być Elite Jasper albo inny,taki aby był najmniej awaryjny)

    2.Jaki flash/przeróbkę polecacie? (Ogólnie np.NXE i Ixtreme itd.)

    3.Słyszałem o banach.Na wakacje przeprowadzam się do Finlandii ale przerobie w Polsce konsole.Czy jeżeli nie będe posiadał w Xboxie internetu mogę dostać :ban od M$?

    4.Czy mieszka ktoś z was koło Zielonej Góry kto umie przerabiać konsolę?

    Dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ad.1 bierz elite
    ad. 3 nie
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. To zależy ile masz kasy, ale najlepiej kupić elite - w zestawie jest już dysk i czasami jakieś fajne gry.... i przedewszystkim musi mieć płytę główną Jasper
    2. Najnowszą przeróbką jest w tej chwili LT, odpala każdy wave i podobno jest bezpieczny na LIVE
    3. Jeżeli nie podłączysz konsoli do internetu to nie dostaniesz bana
    4. Poszukaj na Allegro
     
  5. Mariuszn80

    Mariuszn80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sól
  6. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    @up

    Także robiłem u Niego, polecam w 100%, Pan zna się i wie co robi. (przerabiałem w czwartek ;))
     
  7. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    1. Bierz elite :D ale tylko jasper!
    2. iXtreme LT 1.1
    3. jak nie podłączysz to nie dostaniesz bana
    4. W Zielonej Gorze to najlepiej jak Peja będzie grał koncer to u niego sobie przerób :D
     
  8. Bourne^

    Bourne^ Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NXE to nie przerobka, to wersja dashboardu, elite nie musisz wziac, ja bym wolal arcade + dysk 120gb WD, + jtag ;))
     
  9. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    5.Czy jeżeli będe grał przed premierą w gry offline to i tak nie dostanę?
    6.Jeżeli nagrywam gry to muszę nagrać plik np.iso czy muszę z niego wyciągnąć pliki np.Alcoholem 120%
     
  10. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak kupi Arcade + Dysk 120GB to go drożej wyjdzie niż miałby kupić Elite'a :p
     
  11. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    omg ile tutaj falubazu, szukaj jespera, jeśli kupujesz nówkę to bęzie, nie dostaniesz bana jeśli nie podepniesz się pod neta, wtedy bardzo prawdopodobne, że tak się skończy. Odnośnie przeróbki, możesz komuś wysłać, na allegro masz oferty, użyj wyszukiwarki gdzie przerabiają w ZG, zapewno w jakiś serwisach komp.

    P.S flash ZG http://lmgtfy.com/?q=zielona+góra+przerabianie+xbox+360
     
  12. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    5) bana dostaje sie za flash konsoli
    6)nagrywasz obraz plyty, nic z niego nie wyciagasz
     
  13. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    Czy moglibyście wyhaczyć mi Xboxa 360 Jasper Elite + iXtreme LT 1.1 bo nie mogę znaleźć.Wielkie Dzięki
     
  14. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    Chcę kupić konsole elite na gg sprzedawca napisał że jest wgrane ixtreme lt 1.1 chociaż konsola nie była ruszana od tamtego roku.Czy to możliwe że jest wgrane xtreme lt?
     
  15. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    Mam pytanie.Ściągnąłem FIFĘ 2010 i naprawiałem party.Plik iso ma ponad 7gb,ale po otwarciu alcoholem 120% wirtualny dysk ma 200 mb.Czy to na pewno jest dobry plik do nagrania?
     
  16. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Sprawdź ten obraz ABGX 360. Jeżeli będzie dobry, to wypalaj IMG Burnem. Alcohol nijak się ma do obrazów gier X360.
     
  17. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak napisał kolega wyżej nagrywaj IMGBurn'em i nagrywasz plik .dvd nie .iso.
     
  18. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    Ile zajmie mi nagrywanie FIFY 10 (7,5 gb) na płytce Verbatim DVD+R DL x2,4?
     
  19. TaLKu

    TaLKu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    40 min
     
  20. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
    FIFA 10 mi się wypaliła,ale mam pytanie dlaczego pisze że ma ona jakieś 151mb.Są foldery:
    a)$SystemUpdate (Są tam pliki)
    b)AUDIO_TS (Pusty folder)
    c)VIDEO_TS (Są tam pliki)

    Czy rzeczywiście się źle nagrała,czy komputer jej nie odczytuje?
     
  21. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobrze się nagrała - zobacz w konsoli... komputer zawsze tak odczytuje gry na x'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum