1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KamiLKR7, Grudzień 16, 2010.

  1. KamiLKR7

    KamiLKR7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Trzeba jakoś specjalnie wyłączać xboxa 360 żeby się nie zepsuł ? Czy mogę w każdym momencie wyłączyć konsole ? Np. w grze .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    wystarczy że z gry wyjdziesz do menu konsoli i przytrzymasz długo przycisk Xbox na padzie (ten srebrny) aż zobaczysz małe menu z opcją wyłącz konsolę (zresztą w trakcie gry też to działa). przy okazji tym samym przyciskiem na padzie możesz włączać konsolę.
     
  4. lukasz108min

    lukasz108min Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jezzy
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    tylko nie wyjmuj wtyczki z kontaktu;)
     
  6. KamiLKR7

    KamiLKR7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    To ja wiedzialem ale pytam się czy w ten sposob konsoli nie zepsuje . NIe ma różnicy czy wyłącza się tym głownym czy tym na padzie ?
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie ma różnicy. to tak jak z TV: albo z pilota albo przyciskiem.
     
  8. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest możliwe żeby nowy xbox slim nie wytrzymał nawet miesiąca ? bo kumpel kupił i narzeka że mu strasznie gry tnie że grać nie idzie i chyba pojedzie do M$ na gwarancję.
     
  9. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    to zależy. albo trafił na ferelny egzemplarz albo żle podłaczył np. HDMI z konsoli do amplitunera.
     
  10. KamiLKR7

    KamiLKR7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Co prawda mam xboxa slim od tygodnia , ale jest SUPER !!! cichy , gry elegancko chodzą i ogólnie jestem zadowolony
     
Wczytywanie...

Poleć forum