1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Wojtek230492, Lipiec 7, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    WITAM kolega chcial kupic ta konsole ale nie podoba mi sie data prod. xbox 360 kompleny lt+1.9 10 gier gwara Radom (1702493938) - Aukcje internetowe Allegro.
    sprzedajacy mowi ze poprzednia konsola sie mu popsula i wyminili mu na nowa i ma taka date prod. mozliwe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Od czasu wejścia slimów nie robią arcade więc....
     
  4. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sam mam taką konsolę ale to Nie data produkcji tylko pisze tam service date. Niech prześle fote . Serwis mi wymienił płytę i dvd. Był falcon i nadal jest.

    Sent from my HTC Desire
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Dokładnie to nie nowa konsola , w najgorszym wypadku w środku nawet może być xenon nie kupuj tej konsoli , a po 2 cena 750zł , to chyba za dwie sztuki max 400zł za to dostanie
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Dzieki wielki za odp. Temat mozna zamkac.Jeszcze raz dzieki pozdro
     
  7. JackMuzyk

    JackMuzyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    bez tytulu

    nie wiem czy w dobrym temacie ale innego lepszego nie znalazlem....
    Jak skonfigurować system link???
    2 konsole jasper..co wpisac w IP maske brame itd...nie chodzi gra sains row 2 offline..nie mozna sie polaczyc..
    nie pisac mi ze konsole sie same automatycznie skonfiguruja bo to bzdura..czasami to dziala i tylko czasami jak np F1 2010
    Jakie mam spisac CYFERKI?? tak mam kabel ethernetowy crosowany 2 plyty w konsle 2 tv 2 pady i bog wie co jeszcze trzeba..
    tylko nie sie wypowie jakis madry czlowiek bo czytalem juz gdzie niegdzie czyjes wypociny na temat sysem link i az sie popakalem jakie ktos bzduy potrafi wypisac:( odpiszcie pliss:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum