1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wiktoria Kaczmarska, Kwiecień 17, 2012.

  1. Wiktoria Kaczmarska

    Wiktoria Kaczmarska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Czesc mam pytanie . kupilam niedawno xboxa 360 z kinectem i gdy gralam w gre juz 3 razy mi sie zawiesil i nie moglam nic zrobic nawet wyl xbox 360 glownym przyciskiem co sie go wl. !! musialam odlaczyc od pradu i od nowa zalaczyc . czy wy tez juz tak mieliscie .? czy to jest jakas wada xboxa .???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zgaduje, że masz Slima bo kupiłes go z kinectem?? Sądze że to wada fabryczna lub płyta porysowana. Konsola przerobiona czy nie?? Gra pirat czy oryginał??
     
  4. xonsox

    xonsox Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie podłącz do listwy antyprzepięciowej opróżnij pamięć podręczną dysku lub jak masz podłączoną do netu odepnij
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niby dziewczyna
    zwiechy mogą być powód porysowana płyta ,złe nagrywany pirat/lub konsola przed rrod
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Oddaj na gwarancję, jeżeli ją posiadasz.
     
  7. Friend9011

    Friend9011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Miałem podobnie na przerobionej konsoli...posiadałem kinect przeróbke i nowe gry..zawieszał się bo mu sie w systemie pieprzyło piraty kinect etc.Dopiero jak kupilem fife 12 która tak jakby zaktualizowała konsole wszystko zaczęło działać normalnie aczkolwiek sam tego nie rozumiem czemu tak było:)
     
  8. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Na takie coś to możecie przymrużyć oko do tego macie gwarancje więc bez obaw.
    co do tematu to tak po prostu się dzieje i już.
     
Wczytywanie...

Poleć forum