1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360e podłączenie do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Joma97, Listopad 20, 2013.

  1. Joma97

    Joma97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!!
    Planuję zakup xboxa 360 e 250Gb. Lecz tu pojawia sie jeden kłopot. Podobno xboxa nie da sie podpiac kablem hdmi vga/
    Czytałem wiele na ten temat jedni twierdzą że nie działa jedni że działa idealnie.
    Posiadam monitor LG Flatron w2234s i niestety posiada on tylko wejscie vga.
    Proszę o pomoc
    Z góry dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podłączenie za pomocą HDMI-VGA nie zadziała, jeżeli nie masz konwertera. Równie dobrze mógłbyś podłączyć konsolę za pomocą kabla A/V VGA od M$, ale to tylko jakbyś posiadał starego slima (należy dodać, że jakość byłaby nie najlepsza), gdyż ten "E" nie posiada tego wejścia A/V.
     
  4. Joma97

    Joma97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Joma97

    Joma97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aham. No wlasnie nie widzi mi sie kupno nowego monitora bo nie chce sia pakowac w koszty.
    A jakby kupic taki konwenter działało by to?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinno działać, ewentualnie możesz kupić jakiś tańszy np. na allegro u jakiegoś sprzedawcy, gdzie możesz zwrócić w ciągu kilku dni jakby nie zadziałało. Nie gwarantuje ci jaka będzie jakość ale obraz powinien być.
    Jeżeli ci nie zależy na bardzo dobrej jakości to równie dobrze możesz podłączyć xboxa normalnym kablem A/V VGA, tylko wtedy nici z tego najnowszego "E", gdyż on tego wejścia nie posiada.
     
  8. Joma97

    Joma97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak wiem właśnie. Pewnie trzeba będzie kupić Slima nie "E". Ale podobno Slimy grzeją się
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Joma97

    Joma97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki Wielkie za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum