1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360s jest dźwięk panelu, ale nie uruchamia się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Angee, Marzec 27, 2016.

  1. Angee

    Angee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Cześć.

    W xboxie slyhac dźwięk panelu uruchamiania i tacki, ale nie ma żadnej reakcji ze strony xboxa. Dioda na zasilaczu świeci się na pomarańczowo, przy próbie uruchomienia nawet na chwilę nie zmienia się na zieloną i napięcie na zasilaczu jest w porządku - 5v. Nie można też uruchomić konsoli z pada.

    Jakieś pomysły, co może być nie tak ?

    Szukałam podobnego tematu ale nigdzie go nie znalazłam

    Dzięki za pomoc z góry ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mariusz86

    Mariusz86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2016
    Posty:
    63
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dortmund
    może odłącz konsole od zasilania i podłącz ponownie...
     
  4. Angee

    Angee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Spoko, już to robiłam, nie raz i nie dwa

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Mariusz86

    Mariusz86 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2016
    Posty:
    63
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dortmund
    hmmm.. wątpie by cokolwiek tu pomogło. oddaj do serwisu lub na gwarancje.
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Konsola była przerabiana ??? Zasilacz od xbox360 powinien miec 12v.
     
  7. Angee

    Angee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Nie była przerabiana. Wychodzi więc na to, że to jednak zasilacz, bo ma tylko 5v

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
     
  8. marioxxxx

    marioxxxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź wartość Output. Wersja E ma 12V a S powinna mieć troche więcej. :) I zapraszam na Live pysiek1993
     
  9. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Co znaczy powinna mieć trochę więcej ??
    Ma mieć 12V i tyle.
     
  10. marioxxxx

    marioxxxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem, miałem S ale ni zwróciłem uwagi na napięcie. Wiem że ma inną końcówkę więc może napięcie też. :p
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie moze miec więcej...

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
Wczytywanie...

Poleć forum