1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360slim Internet wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wicekroys, Czerwiec 3, 2011.

  1. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Witam! Mam problem z internetem. Mianowicie nie działa mi mimo że wprowadziłem wszystkie hasła i zabezpieczenia poprawnie. Robię testy na xboxie i występuje błąd z połączeniem. O co chodzi? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie masz jakiegoś WPS na routerze, który trzeba aktywować przy parowaniu?
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    W którym miejscu masz błąd : Xbox------->router------->internet------->Xbox Live ?

    Do testów zdejmij hasła i zabezpieczenia z routera.
     
  5. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    w Tym 1 co sie wgrywa xbox - router
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki masz router ?
    Internet masz z sieci osiedlowej czy np netia, tp, upc ?
     
  7. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    router cerberus, a internect neostrada 6mb
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sam ustawiales router ?
    Musial bys sie na niego zalogowac i zobacz czy nie masz filtrowania po mac adresie komputerów w sieci wewnętrznej, zobacz tez jaki masz typ zabezpieczenia wifi, najlepiej miec czysty WPA2-PSK AES a nie jakis mixed
     
  9. Troy1991

    Troy1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Masz zabezpieczenie na Mac ? Mi pokazywał inny w konsoli a inny gdy się łączył.
     
Wczytywanie...

Poleć forum