1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 3rod , pomocy!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez olej-xbox360, Lipiec 10, 2012.

  1. olej-xbox360

    olej-xbox360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam xbox 360 Arcade z 2008 roku , płyta Falcon rev.3 , mam następujący problem :
    3rrod kod błędu to 0001, dodam że xbox jest po naprawie E73, po naprawie tego E73 pokaało się 3Rod i kod błędu 0110 naprawiłem ten błąd, ale teraz mam 3 rod i 0001 i nie wiem co zrobić , teraz gdy jest 3 rod i 0001 gdy xbox jest wyłączony a jest podłączony do prądu to na zasilaczu jest pomarańczoa lampka gdy włącza to na moment jest czerwona a zaraz pomarańczwa. co mam zrobić czy da się naprawić ? jezeli ktoś wie to piszcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po opisie zakładam, że robiłeś reballing GPU? Przypuszczam, że zlały Ci się kule pod układem ...
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    0001 to przewaznie mosfet

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  5. htc139

    htc139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisz dokładnie jakich napraw dokonałeś i jak to wykonałeś. Wówczas powiem Tobie co mogło pójść nie tak. Jak naprawiłeś E73, jak naprawiłeś 0110 ???? Jeśli iść w szczegóły Twoja wypowiedz nic nie mówi. Po za wyjątkiem, że coś tam naprawiłeś niby.
     
Wczytywanie...

Poleć forum