1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX a aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalen, Grudzień 11, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kalen

    kalen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam przerobiona wersje Xboxa 360 Arcade czy jeśli zaktualizuje konsole z płyty CD lub pena dalej będą śmigać mi nieoryginalne gry? Najnowsze gry właśnie takowej aktualizacji potrzebują stąd moje pytanie. Dodam jeszcze ze konsoli nie mam zamiaru w przyszłości podłączać do neta. Pozdrawiam :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli zrobisz aktualizację do najnowszego dasha z płyty / pena to najnowsze gry nie będą Ci działały (jeżeli nie masz LT+)
    Jeżeli masz LT+, możesz instalować każdą aktualizację na daną chwilę.



    Zrób tak, żeby grać bez LT+ w nowe gry(z AP25):

    UPDATE KINECT ADVENTURES
    MediaFire


    UPDATE KINECT ANIMALS
    MediaFire

    1. Format pena na fat32
    2. Rozpakowujesz adventures i folder $SystemUpdate na pena
    3. Podpinasz pena do włączonej konsoli i powinno ci się pojawić czy chcesz zaktualizować
    4. Usuwasz z pena pliki w wsadzasz wypakowane $SystemUpdate z animalsów
    5. =3
    i gotowe [jeśli masz LT lub iXtreme 1.6[active.iso), jeśli nie patrzysz niżej]

    Jeżeli paczujesz gry na niższy wave musisz zainstalować wtedy jeszcze beta dash.

    2.0.12416.0 BETA
    MediaFire
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, będą śmigać. Ja najpierw przerobiłem na LT+, potem wgrałem nową wersję dasha i wszystko gra, tańczy i śpiewa ;]
     
  5. kalen

    kalen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem pewien czy posiadam LT+ jakim sposobem mogę to sprawdzić ?
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up
    Czyli nie masz. LT+ jest dostępny od około 2tyg.
    Powiedz mi na jaki wave zmieniasz gry przed nagraniem?
     
  7. kalen

    kalen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    wave 3
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Update nie zlikwiduje Ci przerobki jezeli o to Ci chodzi.
    Ja masz naped?
    Bo jezeli Samung/Hitachi to uruchomisz gry z AP 2.5.
     
  9. kalen

    kalen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko trybi jak powinno.


    Dzięki Panowie za pomoc
    Pozdrawiam
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zamykam. Jak będziesz mieć problemy pisz PM, otworzę.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum