1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox a instalowanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaRySka2038, Sierpień 12, 2011.

  1. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam zakupilłem fife 11 w angli , przyjechałem do polski wczoraj i chciałem sobie pograć w fife, problem jest w tym, że nie działa po wyborze jezyku fifa sie zawiesza i wyskakuje blad xboxowy ze plyta jest porysowana, dałem ją dzisiaj do regneracji (ten co robił powiedzał ze jest 20% tego naprawi ) i nie stety nie pomogło to samo , i teraz pytanie czy jak bym kupił fife polską na allegro i ja zainstalowal potem ja sprzedal a gral bym z dysku a do startu uzywalalbym tej uzywanej (dodam ze ta co mam nie ma polskiego i czy by sie dało tak ze kupie polska i bede gral z niej) albo jakoś zainstalowac na dysk , czy da sie tak ?


    Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za błędy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Nie wiem czy gra polska i angielska będzie wykrywana jako ta sama gra. Jeżeli tak to taki układ może nawet przejść. Do odpalenia każdej gry poza tymi z GoD musisz mieć płyte w napędzie nawet pomimo instalacji na dysku i innego wyjśćia nie ma ( jtag jest wyjsciem ale to dla piratów )

    Edit: skoro FIFA i tak Ci nie działa to nic innego jak kupić nową nie pozostaje. Kup i sie przekonaj. Jeżeli to przejdzie to sprzedasz polską, a jeżeli nie to ją zatrzymasz. Może opchniesz anglika komuś ze znajomych, a może mają silniejszy ( czyt. mniej wyeksploatowany ) laser
     
  5. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Kiedyś tak próbowałem z Assassinem miałem zainstalowaną angielską wersję i próbowałem uruchomić z polskiej płytki i uruchamiało to co było w napędzie pomijając instalacje. Pewnie inne ID gry było i dlatego
    Ale sprawdzić możesz
     
  6. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dziwne jest to że na laptopie wczytuje tak jak by była nówka a na moim slimie i kolegi slimie zatrzymuje sie w tym samym momencie , eh nic nie zrobie , moze popytam znajomych czy nie maja fify zainstaluje i oddam im zobaczymy czy bedzie z mojej dzialało , a czy napewno nie ma sposobu np sciagniecia z netu gry i zainstalowania jej jakos na dysk przez np podlaczenie go do komputera
     
  7. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po za tym miałem gta 4 angielskie na dysku i sprzedalem ja i kiedys pozyczylem od kolegi gta 4 z xbox classic i tylko na poczatku wczytywalo z plyty potem sie juz nie krecila ,

    ps sory ze nie dalem edytuj ale nie widze takiej opcji
     
  8. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak masz grę na dysku nieważne w jakiej wersji, to jak kupisz taką samą grę tylko np. w innej wersji językowej to niema żadnej różnicy ponieważ, jeśli gra jest na dysku to płyta jest tylko poddana sprawdzeniu czy jest originalna (weryfikacja płyty)]a po tej czynności jest w napędzie "nie potrzebna" nawet za bardzo się nie rysuje bo się nie kręci.A co do tej gry oryginalnej co się wiesza to jest to tz.wadliwe ścieżki skryptowe.
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście, że nie ma. Mógłbyś sobie ściągnąć i nagrać na płytę, ale do tego trzeba mieć sflashowany napęd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum