1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox a kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jamal398, Sierpień 8, 2011.

  1. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Czy do xboxa 360 w wersji arcade moge podłączyc kinecta??
    Nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi więc pytam. Konsola przerobiona z lt 1.1 i z dyskiem 20gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    jesli masz zasilacz do kinecta to tak
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Kinecta podłączysz do każdego Xboxa 360(tylko że wymaga on specjalnego kabla,kabel nosi nazwę "Kinect Sensor Power Supply")
    Wiadomość skopiowana z mojego wcześniejszego posta również na ten sam temat.
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    z tego co wiem to owy zasilacz kinect juz posiada w zestawie.
     
  6. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Tak ale tylko do zastawu slima z kinectem,gdy kupujemy samego slima bez kinecta to nie mamy już kabla w zestawie.
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Przejściówka USB i zasilacz są wersji BOX kinecta (czyt. pudełkowej) i pasuje to do każdego XBOX'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum