1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox a monitor ASUS 22 LCD VW225D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Everybody, Styczeń 29, 2010.

  1. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nurtuje mnie takie dotkliwe pytanie. Przeczytałem na forum temat o tym, jak to można podłączyć swój monitor do konsolki. I teraz, nasuwa się moje pytanie. Chciałbym go podłączyć przez VGA, ale właśnie w tym tkwi sedno sprawy. Mam złącze D-sub w monitorze [jedno tylko] i nic więcej. To bd można go normalnie podłączyć, czy trzeba bd dokupić jakiś adapter, ale coś.. bo jako takiego LCD'ka w domu nie mam, a monitor ten się nadaje do gry . ;) Pozdrawiam!

    BTW. Link do specyfikacji monitora ----> http://asus.com.pl/product.aspx?P_ID=Ugv1ficZKl8phuN1 .:)


    BTW2. Oczywiście chodzi mi o wersję XBOX 360! ;) Małe nie dociągnięcie w nazwie tematu!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Musisz kupić adapter. To chyba się spliter nazywa.
     
  4. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    chłopie mam taki sam monitor i gra mi się świetnie, oczy nie bolą nic ;]
    a co do adaptera to ja nic nie kupowałem tylko po prostu przełączam kable ;d (a D-Sub i VGA to to samo)
     
  5. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Będzie chodzić. Wejście VGA i D-Sub to to samo ^^ Polecam kupić jeszcze switch, żebyś mógł sobie ładnie przełączać między kompem, a konsolką, bez machania kablami ;)
     
  6. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, dziękuje bardzo za odpowiedzi. ;)! Pozdrawiam serdecznie! :D Niech XBOX bd z wami ;P

    Rużyk jeszcze jedno pytanie, na jakiej rozdzielczości grasz? bo to dla mnie ważne, nie chce mieć czarnych pasków, po bokach albo na górze. ;D. I przy okazji, czy przy tej rozdzielczości ekran robi się jak "placek" czy normalnie, naturalny obraz tylko przeskalowany?

    Te paski są na górze, czy po bokach, ale jak 3cm to praktycznie nic :D
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    monitor jest 16:10 a żeby nie było pasów musi być 16:9, nie wiem może mają z 3cm długości

    a co do rozdzielczości 1680x1050
     
Wczytywanie...

Poleć forum