1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox, a podłączenie do starego monitora.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin10217, Wrzesień 5, 2013.

  1. marcin10217

    marcin10217 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Cześć, mam problem. Podłączam xboxa do monitora za pomocą takiego czegoś http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/04/48/33/3504483382 i oryginalnego kabla component od microsoftu, ale mam zielony obraz na monitorze, wie ktos jak rozwiązać ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    może inaczej chinche wczep, rozumiem że podłączasz kablem który ma 3 chinche (biały,czerowny i żółty)?? podłącz sam żółty bo tylko on jest od obrazu.
    a jak to nic nie da to kup taki kablek, sam go kiedyś używałem
    [​IMG]
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przez to co masz działać nie będzie. Kolega wyżej dal rozwiązanie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. marcin10217

    marcin10217 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Hmm, dzięki za odpowiedź.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko jakość nie zbyt zadowająca jest z tego rozwiązania powiem szczerze.
     
  7. mis19

    mis19 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ale ja gram tak pol roku i jest spoczko

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo to od kabla zależy, ja grałem na dobrym 19; CRT + oryginalny kabel i maiłem obraz żyleta.
     
  9. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak zagrasz na rozdzielczości 800x 600 no to będzie syf , ja gralem raczje na tanim kablu w rozdzielczości 1366x766 i bylo całkiem ładnie, po czym teraz obraz przesyłam cyfrowym kablem przez hdmi na tej samej rodzielczości i jakiejś wielkiej róznicy nie ma. Na kablu AV gralo mi się dobrze a obraz był ostry bez smug
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja też i nie narzekam
     
Wczytywanie...

Poleć forum