1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox , a przegrana płyta .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mackuu, Styczeń 17, 2011.

  1. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , szukalem ale takiego konretnego tematu nie znalazłem .

    Nagrałem gre imgburnem , plyta wazy 168 MB , są 3 foldery Video , Audio i System Update .

    No , ale teraz pojawia sie problem ,że gra sie nie odpala tylko pojawiają sie opcje jakbym odpalał film , przewiń itd

    Czy to oznacza ,że konsola jest nie przerobiona ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co nagrałeś? czy próbowałeś inne gry? ja tak miałem na przeróbce iXtreme 1.61 i po nagraniu AC:B wiec wiesz... ale równie dobrze moze być nieprzerobiona. Sam najlepiej powinieneś wiedzieć :p
     
  4. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagralem Najnowszego Nfsa . Wiesz ja troszke zielony , a konsola kupiona .
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wiem co ty nagrales ale na pewno nie gre
     
  6. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najnowszy NFS ma zabezpieczenie AP 2.5 i wymaga przeróbki LT+ (lub LT - zależy od cdroma pełno tematów o tym na forum) wiec albo masz starą wersje flasha albo nie przerobiony, w obu przypadkach idź do serwisu jakiegoś (np u mnie w mieście robią to w serwisie komórek) bo jak jesteś zielony to nawet nie myśl by to robić samemu. Bo X posłuży ci za podstawkę pod kwiaty jak go uwalisz. A jak go kupiłeś używanego to się zapytaj sprzedawcy czy był przerobiony, proste. I wtedy jesteś w domu. bo wiesz na czym stoisz.

    @Brudsien mógł nawet grę nagrać, ja miałem to samo, a po wgraniu LT+ ta sama kopia mi zaskoczyła o_O
     
  7. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gre napewno , posiada plik iso i dvd .
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No dobra ale ona wazy 168mb ?
     
  9. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak , ale czytałem że tak powinno być .

    No , ale robiłem wszystko tak jak powinno byc przez imgburna . Chyba ,ze plik dvd i iso powinny znajdować sie w jednym folderze . Chociaz oba mam je na pulpicie .
     
  10. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przed chwilą wrzuciłem płytę z Alan Wake w którego od kilku dni gram do cdroma w kompie na próbę. Efekt: niby nagrane 173mb...
     
  11. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie .
     
  12. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak konsole kupiłeś nowa to w standardzie niema przeróbki ;]
     
  13. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli ściągnął to z torrentów gdzie napisali że "świetna gra etc" czy dostał od kumpla, nie ważne, ważne że jeśli jest pewien ze to ta gra to wniosek prosty: nie ma przerobione konsoli tak aby w to pograć. Co tu więcej dywagować

    a z zawartością na płycie to tak widocznie musi być :p
     
  14. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra z fileserve w partach i nie z torrenów , a konsola którą kupilem powinna być przerobiona .

    Słyszałem ,że to się da jakoś sprawdzić wkładając jakas plyte z filmem dvd .
     
  15. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ze komp czyta,ze tyle jest na płycie to jest normalne,tak jest z każdą grą.
    Jak kupiłeś nowke to nie jest przerobiona !!
     
  16. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no - to logiczne, a kolega Mackuu nie uściślił gdzie kupił.
     
  17. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sklep internetowy .
     
  18. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sklep? A było napisane "przerobiony"? czy coś w tym stylu? Jak nie było takiego info to odp prosta - nieprzerobiony, chyba ze sie umawiałeś z kolesiami dodatkowo to sie zorientuj co ci wgrali. bo na razie możemy tylko łazić w kółko. no i zawsze mogli cieokantować
     
  19. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisało ,że przerobiony , ale jednego nie zrozumiałem , po kiedgo koleś dawał mi gwarancje . Nie mam z nim kontaktu ,bo regularnie czyszcze maila .
    Wcześniej nie sprawdzałem czy jest przerobiony ,bo mialem same gry oryginalne .
     
  20. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dawał gwarancję bo może to tak działać że odeślesz im go, oni wgrają oryginalny FW i dalej do M$, albo sami naprawią i odeślą do ciebie w ramach gwarancji. Masz fakturę/cokolwiek? tam jest nr tel do nich.

    no i zawsze mógł wgrać starszego iXtrema :p
     
  21. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da sie sprawdzić wersje iXtrema ? Sorry , za tak banalne pytanie ale nie ogarniam tego . A nie chce sie pchać sam ,wole napisac tutaj .
     
Wczytywanie...

Poleć forum