1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox a telewizor Curtis.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bankajos, Lipiec 30, 2012.

  1. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam.
    Chce sie dowiedziec o co kaman, mianowicie wytargalem starego tv z piwnicy [​IMG]
    lecz nie mam do niego pilota.

    Dvd normalnie się odpala bez przejscia na AV(bo ręcznie bez pilota sie nie da) a xbox nie.

    Więc gdzie jest wina i czy bez pilota sie nie obejdzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GalaxyS

    GalaxyS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    podłącz do tv hd albo monitora i zmien w opcjach konsoli na sd

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ale co to ma wspólnego z tym tematem? ja się pytam jak odpalić xboxa(AV) na tym Tv bez pilota...
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeśli nie budzie nie masz przycisku zmiany źródła sygnału to bez pilota nie zobaczysz dasha konsoli. Proste jak drut.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przyciskiem od zmiany kanalu jedz w dol po 0 powinno byc av jak nie to tylko pilot
     
  7. GalaxyS

    GalaxyS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    to ma wspolnego z tematem ze moze masz w konsoli ustawione na 720p a ten rubin tego nie odpali.Na ps3 tak jest na ixie nie jestem na 100%

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dobra mam pilota.

    Zamykamy
     
Wczytywanie...

Poleć forum