1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox aktualizacja a nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez willox125, Lipiec 3, 2012.

  1. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    Siemka

    Mam małe pytanko. Obecnie w swoim x-ie mam flash lt 3.0 i nagrywam gry zwykłą nagrywarką - jak dotąd bez problemów. Chcę zrobić sobie najnowszą aktualizację, gdyż z tego co mi wiadomo gry takie jak Max Payne 3 czy Ghost Recon: Future Soldier wymagają najnowszego dasha. Czy po wykonaniu aktualizacji będę mogł dalej nagrywać swoją nagrywarką, czy też będzie potrzeba zaopatrzenia się w ihas-a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Z tego co wiem to iHas jest potrzebny tylko do wypalenia nowego Dirta jak narazie
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    to trochę źle wiesz.Ihas jest potrzebny także do Dragon's Dogma i Forza 4.
     
  5. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Forza 4 wypalałem LGkiem i działa
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    To masz szczęście. Jedyną pewną nagrywarka do gier z zabezpieczeniem civ jest ihas. Reszta to loteria. Należysz do tego niewielkiego odsetka który ma to szczęście i forza u ciebie działa :p
    @topic
    Nowa aktualizacja nic w tej kwestii nie zmienia. Na razie istnieją tylko 3 gry z civ i żeby mieć spokój trzeba mieć ihas. W innym przypadku to loteria. Może działać może nie


    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Forza4- to jest jak rosyjska ruletka, czasami Ci się uda nagrac nagrywarką jedną, ale inną już nie. Moja z laptopa sobie nie poradziła z Forzą.

    Obecnie gry, które muszą być nagrywana prezz Ihasa to:

    Dirt Showdown
    Forza 4
    Dragons Dogma

    Póki co, te gry zarejestrowałem na Ihasa, reszta mi nagrywa na zwykłej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum