1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox aktualizacja

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maxi178PL, Sierpień 26, 2012.

  1. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Witam zakupilem jaspera przerobke, ale pan nie wiedzial wgl. jaka to przerobka 2.0 czy 3.0 sam nie wiem, tylko wiem, ze za 70 zl zostal przerobiony z 3 mies temu i mam takie pytanie, jezeli bym podlaczyl kabel z neta do xboxa, zaaktualizowal by sie automatycznie? Bo jest problem, pytalem sie o klucz napedu, napisal mi, ze jego brat(byly wlasciciel) napisal, ze nie dostal zadnego klucza napedu, mowil, ze jak jakas aktualizacja to przez usb, nie rozumiem, jezeli to by bylo np 3.0 to by byl problem, jakby autoamtycznie zaaktualizowal, bo potem nie bym mogl chyba juz nigdy przerobic konsoli bez klucza, nie znam sie :p

    Chyba, ze da sie jakos klucz wziasc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie do końca kumam o co ci chodzi ale jak zaktualizujesz dasha do najnowszej wersji to z pewnością wyciagniesz klucz z napedu i jezeli będzie taka potrzeba to wgrasz lt

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Dobra, napisze jeszcze raz :) Kupilem ostatnio jaspera xboxa, ale wlascicieel sie nie zna na konsolach, wiec sprzedawał, bo to konsola byla jego brata, ktory gdzies tam wyjechal.. No wiec tak, wie tylko, ze jest przerobiony, ale sam nie wiem czy to lt 2.0 czy 3.0. A chcialbym podlaczyć xbox'a pod internet, a mam pytanie, czy jezeli podlacze juz do internetu, to automatycznie aktualizuje sie xbox czy recznie trzeba? Bo jesli by mi sie automatycznie zaaktualizowal to by byl problem, bo chyba nie moglbym juz przerobic xboxa. Tak samo np z 2.0 na 3.0 bez kluczu napedu, gadałem, żeby pan sie zapytal jego brata o ten klucz i odpisal mi, ze zadnego klucza nie dostal, napisal, ze jak jakies aktualizacje to przez usb..
    Rozumiesz? :p Moze troche nie ogarniam, wiec dziwacznie pisze.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprawdz jaki masz dash w ustawieniach konsoli - dane systemu jesli 13599 lub zwyz sciagnij se aktualizacje stąd : http://www.xbox.com/system-update-usb dash to 15574 wgraj za pomoca pendrive opis tez masz na tej stronie co i jak(nie usuwa przeróbki lt 2 jak i lt 3) a co do klucza to nie wiem gry beda smigac i konsolka też :)
     
  6. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Ale nie chodzi mi o to, chodzi mi, jeżeli bym chciał podlaczyc do xboxa internet, to czy mi sie samo zaaktualizuje dash :p bo nie chce nic aktualizowac, chce tylko pograc mp i tyle ;-p A dla nie kumatych napisze tak.
    Jak sprawdzić klucz napedu, bo koles mowil, ze nie dostawal zadnego kluczu napedu, tylko napisal, ze jak aktualizacje to przez usb, a nie rozumiem, a jezeli to jest z lt 2.0 i bede chcial zrobic 3.0 to sie nie obejdzie bez kluczu napedu? :p Dzieki, potem odpisze formata robie ;P
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Klucz zawsze można wyciągnąć z napędu, przecież po aktualizacji nic się z nim nie stanie.
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz mieć najnowsze aktualizacje, bez nich nie połączysz się z XBL. Z każdą kolejną aktualizacją trzeba, jak odrzucisz odłącza od Live'a.
     
  9. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Aaa, czyli na przerobce wgrywac przez usb naj. aktualizacje, zeby bana ne dostac? ;p dzieki a i nie usunie sie lt
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    3.0 nie usunie. Musisz mieć najnowszego dasha jeśli chcesz mp. Tak jak koledzy wyżej radzą zaktualizuj przez pendrive. O przeróbke się nie bój, wszystko będzie ok

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Dzieki, szzczerze to nawet nie wiem czy mam lt 2.0 czy 3.0 jak sprawdszić, a moze mam xtreme, jak to wszystko sprawdzić? :p
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. Jak podlaczysz sie pod xbox live to musisz miec najnowsza aktualizacje, jesli nie wyrazisz zgode na pobranie jej to po prostu cie nie połączy
    2. Na kazdym dashu mozna wyciągnąć klucz napedu
    3. Jesli chcesz wgrac nowe lt to klucz jest niezbędny
    4. Nagraj gre pod lt 3.0 (tutek na forum) jesli odpali masz 3.0 jesli nie to mniejszy
    5. Do nagrania gier xgd3 (8,13gb) potrzebujesz nagrywarki która obsługuje fw lt maxx

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 taka starczy nagrywarka? ponoc na tej nagram, ale nie wgram na hdd ;p Dzieki.
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ASUS
    DRW-24B3LT
    DRW-24B3ST
    DRW-24B1LT
    DRW-24B1ST

    Dell
    PLDS DH-16ABS

    HP
    DVD1270i
    DVD1260i

    Lite-On
    iHAS122
    iHAS322 (thanks to Hasham, Risay, and Kingston for confirming)
    DH-16ABSH11B (thanks to Charles for confirming)

    Plextor
    PX-L890SA

    TEAC
    DV-W524GSB

    Te nagrywarmi obsługują lt maxx

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Dobra juz ogarnalem forum, dzieki lock
     
Wczytywanie...

Poleć forum