1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox arcada przerobiony problem "otwórz dvd"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DvvP, Grudzień 23, 2011.

  1. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, jak wypaliłem na płytę chyba z 5 gier piszę "otwórz dvd"
    Dodam że nie mam tak ze wszystkimi grami bo niektóre mi działają.
    Bardzo proszę o szybką pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    prawdopodobnie masz stare Lt albo zle nagrywasz
     
  4. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak mam zaktualizować Lt ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    flash napędu na lt 2.0 lub poczekać na lt 3.0 .jak chcesz grać gry xgd2 to obniż wave i już nie działa na xgd3 i ap25 ta metoda
     
  6. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jest do tego jakiś poradnik jak to zaktualizować ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jest zalezy jaki naped ew jaka konsola slim czy fat
     
  8. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    arcade, a jaki napęd to nie wiem :(
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  10. DvvP

    DvvP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba nie mam żadnego z tych :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum