1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Arcade a HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badboy8, Luty 24, 2010.

  1. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam

    Niestety moja konsola jest zbanowana.
    Czy jeśli posiadam normalny dashboard to wystarczy że wrzuce gre arcade na hdd przez kabel czy musze wyczynić coś innego by to odpalić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie odpalisz gry z HDD na zbanowanej konsoli
     
  4. simon_jr

    simon_jr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Na szczęście na forum jest sposób jak odblokować dysk:)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gry i tak nie beda dzialac. zeby dzialaly musisz je pobrac z Live lub miec zrobionego JTAGa w konsoli.
     
  6. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy przypadkiem dana gra nie jest przypisana do konsoli ? i ściągnięcie na dysk i tak nic nie da ?
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakoś dziwne ze sobie odblokowałem dysk i odpalam gry z HDD.
    Chodzi mi głównie o to czy dam rade takie gierki odpalić bo słyszałem o jakimś arcade odblockerze czy coś.Ale dokładnie nic o tym nie pisze
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby gry arcade dzialaly musisz miec JTAGa i i XBReboot. na zwyklej konsoli w najlepszym wypadku gry beda dzialac jako demka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum